Елена Кучкова шашна с желанията си Иво Аръков!

Да стане актьорка била мечтата на една от най-скандалните съквартиранти в Къщата на ВИП Брадър Елена Кучкова. Плеймейтката разкри детската си мечта пред актьора Иво Аръков. Кадърът на Народния театър посрещна „детската мечта” на Елена Кучкова с прикрит и приглушен смях, за да не я обиди заради незнанието на професията му.

Въпреки това той продължи да насърчава родената в Пазарджик моделка да говори още за себе си и за детството си. Елена Кучкова окуражена продължи да споделя още неизвестни неща за себе си с красавеца от сериала „Фамилията”. Пред него манекенката разкри също, че умеела добре да рисува като малка.

[caption id="attachment_427132" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова шашардиса Иво - истала да му бъде колежка[/caption]

Портретите, които изобразявала били все на момичета по бански костюми и заради тази своя дарба мечтаела също да работи като дизайнерка. Но в крайна сметка Елена Кучкова станала плеймейтка. След победата във въпросние конкурс, където грабна призовото място тя повече не работи като танцьорка.

В Къщата, където се заговори, че има тръпка и преплитане на искри между нея и бившето гадже на Мика Стоичкова, Елена Кучкова разкри още неща за себе си, като тотално разби имиджа си на златотърсачка. Тя каза на Иво, че не търси в мъжа само портфейла му, а иска душата и сърцето. Признанията й стигнаха дотам, че тя можела дори да яде хляб и сол, но да й е хубаво с този човек. Елена Кучкова каза на Иво, че било важно мъжът да нея не да имал огромен портфейл, а да има сърце и душа.

Защото напук на общоприетото мнение за нея, тя била способна и да живее много скромно, защото силно я трогвали малките жестове и радости. Много по-важно било, продължи да откровеничи Елена Кучкова пред актьора Иво Аръков, мъжът до нея да е надарен с богата душевност и да знае как и с малките жестове да съумее да я зарадва. Тя можела да се примири и с малкото, стига избраникът й да знае как да я трогне и зарадва, за което не й били нужни много пачки.