Страховито предсказание на Ванга се сбъдва

Страховито предсказание на Ванга се сбъдва
4.5 (90%) 2 votes

Едно от най-страшните предсказания на Ванга се сбъдва

Едно от най-страховитите пророчества на Ванга вече започна да се сбъдва. Петричката пророчица приживе предсказа, че изчезването на пчелите вещае война. Според думите на Ванга ще дойде ден, в който божиите твари ще започнат да умират, след това ще започне война. Пророчеството й вещае изчезване на пчелите, а след това на лука и чесъна.

Според Ванга изчезването на тези видове ще има катастрофални последици за човечеството. Пчелари от пиринския край вече се жалват, че тази година кошерите им са празни. Празните пчелни кошери вещаят люта и гладна зима. Специалистите нямат категорично становище за изчезването на пчелите.

Ванга

Пророчеството на Ванга за изчезването на пчелите вече се сбъдва

Според биолози причината за това са наводненията тази години, заради които пчелите са останали без храна. Това е причината те да търсят необходимия им прашец на по-далечни разстояния.

Друга вероятна причината за изчезването на пчелите са радиочестотните вълни, които излъчват антените на мобилните оператори. Облъчването от тях се оказва пагубно за пчелите.

Според биолози друга вероятна причина за изпразването на кошерите са ГМО културите. Липсата на контрол е причината за увеличаването на засетите площи с ГМО култури, които се оказват една от причините за пчелния мор.

Ванга предсказва още, че освен пчелите ще изчезне и гроздето. Според думите и ще дойде ден, в който земеделските производители ще сеят грозде, но ще излиза ръж.

Пророчеството на Ванга за пчелния мор и предстоящите войни съвпада с пророчеството на Айнщайн, който също приживе многократно е заявявал, че след изчезването на пчелите ще избухне война за храна. Според него гибелта на пчелите ще се отрази пагубно на човечеството, тъй като растенията няма да се опрашват и това ще доведе до изчезването на много култури и намаляването на добива на останалите земеделски култури.

Жители на Пиринския край коментират, че предсказанието на Ванга вече е започнало да се сбъдва, тъй като повечето пчелни кошери вече са празни, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар