Ирена Милянкова призна неща, които никой не е подозирал за брака й!

Манекенката Ирена Милянкова категорично отрече да е имала проблеми с мъжа си. Скандалът между нея и съпругът й нашумя в публичното пространство, като лъснаха много грозни сцени и отношения между двамата. Тя обаче категорично ги отрече пред сп. „Ева”. Красавицата със сините очи повече от ясно изрече, че няма такова нещо като изоставяне, домашно насилие и буквално зарязване в трудния момент на семейството.

Хубавицата обясни, че със съпруга си не са се разделяли дори и за миг. Мъжът й Росен Чолов, който бе зад решетките заради склоняване на манекенки към най-древната професия преди две години никога не е напускал семейството си. Красавицата заяви, че мъжът й Росен е част от тази фамилия и няма никакво намерение изобщо да го изоставя в труден за него момент.

[caption id="attachment_427124" align="alignright" width="300"]Ирена Милянкова Ирена Милянкова и Росен Чолов не са се разделяли[/caption]

Манекенката с лазурните очи добави също, че това са гнусни слухове, че мъжът й упражнявал всекидневен физически и психически тормоз и тя се е ожалвала пред органите на реда за домашно насилие.

Тя разкри още, че наскоро е претърпяла огромна загуба, тъй като баща й е починал. Пред сп. „Ена” Ирена Милянкова разкри също, че това е огромна болка и загуба и нищо не може да я замени. Само и единствено времето може да уталожи тази огромна рана в сърцето и душата и то да я излекува . Манекенката разкри още, че е имала и сериозни проблеми със здравето на някои от децата си. Това е нещо, което може да те съсипе психически и да повлияе зле на цялото ти състояние, разкри още хубавицата.

Ирена Милянкова разказа и за това, че е започнала работа като продавач-консултант в столичен мол. Манекенката призна, че в момента изпитват труден момент в семейството си и затова тя е започнала работа. Но на този етап тя изпълнява длъжността на мениджър на известна гръцка фирма, която има няколко представителни магазина на няколко възлови места в столицата. Единият от магазините се намира в посочения мол, където тя е в ролята и на продавач-консултант. В това Ирена Милянкова ни вижда никаква обида или срам, заради това, че работи и подпомага по някакъв начин финансово семейството си.