Михаил Миков заби младо гадже

0

Млада стажантка взе ума на Михаил Миков

Михаил Миков си хвана младо гажде. Бившият парламентарен шеф залюби една от стажантките в парламента. Искрите между тях пламнали в края на предишното Народно събрание.

Дамата, която плени сърцето на лидера на БСП, се казва Стоя – Александрина Витанова. Тя нашумя покрай скандала с назначенията, които бившите управляващи направиха в последния момент, пише „България днес“.

Амбициозната студентка е била назначена като стажант в парламента. Заплатата, която тя е получавала за заеманата от нея длъжност, е 2400 лева. Същото месечно възнаграждение са получавали и останалите стажантки в кабинета, които са били наети малко преди свалянето на предишната власт.

Михаил Миков
Михаил Миков е луд по студентка от УНСС

Запознати коментират, че Стоя почти не се е мяркала на работното си място и недоумяват на какво основание е получавала високото възнаграждение. Тя е студентка в УНСС. Колегите й от университета я описват като амбициозна и скандална. Стоя  е известна в нощните клубове на Студентски град с разкрепостеното си поведение. Нейни състуденти разкриват, че под въздействието на алкохола тя налитала на пияни дами, пише Хот арена.

Атрактивната студентка живее в столичния квартал „Люлин“. Тя успяла да завърти главата на Михаил Миков, който дава мило и драго за нея.

Стоя е известна сред състудентите си като върла почитателка на БСП. Може би освен с физическите си дадености, тя е успяла да привлече Михаил Миков и с отношението си към партията му.

Скандалната студентка е била няколко месеца на стаж в парламента, след което нейният любим й предложил работа в централата на БСП.

Нищо чудно някой ден новата изгора на Михаил Миков да се появи отново в парламента, но не като стажантка, а като народен представител.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.