Дори Уош МС остана шашнат от признанието на Влади Въргала

Влади Въргала остави съквартирантите си безмълвни след признанието, което направи пред тях.

Влади Въргала разкри, че е задоволявал мъжките си потребности поне сто пъти, откакто е под покрива на ВИП Брадър. Скандалното му откровение обаче не спря дотук и той разкри, че владее минимум 15 техники, с които може да си достави удоволствие – както с подръчни средства, така и без помощта на такива. Влади Въргала разкри, че един от любимите му методи за задоволяване на потребностите му в интимен план е с помощта на банан. Съквартирантите в къщата, които обичат този плод едва се сдържаха да не повърнат.

[caption id="attachment_427094" align="alignright" width="300"]Дори Уош МС остана шашнат от признанието на Влади Въргала Дори Уош МС остана шашнат от признанието на Влади Въргала[/caption]

Този факт обаче не спря скандалните откровения на Влади Въргала и той дори изнесе лекция за това как се ползва обелката от банана. Той уточни, че след като плодът се измие добре, се обелва много внимателно като основната тънкост е да се запази максимално обелката му, за да се получи нещо като полукошничка. Вътрешността на плода може да се изяде, но обелката на банана се запазва, за да бъде използвана по друго предназначение, подчерта комикът. Влади Въргала разкри и още една тънкост за повече комфорт – банановата обелка леко се затопля. Дори Уош МС, който неведнъж се е доказвал като широко скроена и неконфликтна личност остана ошашавен от откровенията на Въргала. За капак на всичко, Влади Въргала заключи, че може да си доставя такова удоволствие дори и на обществени места, при това без никой от околните да забележи какво се случва, пише pik.bg като цитира „Всеки ден”.

Едно нещо не може да се отрече със сигурност – с това скандално признание, Влади Въргала поведе класацията на изцепките, сътворени от съквартирантите в къщата. Тепърва ще разберем дали тези му думи ще се превърнат в препъни камъка към финала и той ще е следващият, който ще напусне къщата или съквартирантите ще преглътнат откровението му и ще го оставят да се бори за големия финал.