Жени Калканджиева разгневи богатата наследница

Жени Калканджиева и милионерската наследница Ели Гигова си спретнаха лют конфликт под покрива на ВИП Брадър.

Жени Калканджиева се превърна във втората поред съквартирантка след рускинята Людмила Захажаева, която успя да вбеси Ели Гигова. До момента Ели Гигова бе една от най-кротките съквартирантки. Нейното безмълвие даде повод на паркетния лъв Евгени Минчев да я определи като част от дограмата. На края на риалити формата обаче по всичко личи, че нервите и на Ели Гигова са опънати до краен предел и тя започна да избухва все по-често в шоуто.

[caption id="attachment_427076" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева разгневи богатата наследница Жени Калканджиева разгневи богатата наследница[/caption]

Едно от изказванията на Жени Калканджиева й даде повод да повиши тон. Докато разпускаха под слънчевите лъчи в двора на къщата, Жени Калканджиева и Ели Гигова обсъждаха мечтите си и чертаеха бъдещето си. Изведнъж съвсем изненадващо шестата по красота в света сподели, че иска да е на мястото на Ели Гигова. Тя заяви в прав текст, че мечтае да е като нея – богаташка по рождение и да не й се налага да ходи на работа, за да може да си живее спокойно живота, отдавайки се на купони, а когато навърти 50 години – да обикаля из различни части на света. Тези думи на миската обаче видимо разгневиха Ели Гигова и я засегнаха доста сериозно.

Тя веднага уточни, че животът й далеч не е толкоз розов, колкото изглежда отстрани. Ели Гигова подчерта, че се е борила, за да постигне много неща от това, което има днес. Наследницата на оръжейния бос Николай Гигов обясни на Жени Калканджиева, че думите й са стереотипът на мислене на населението в Западна Европа, но според нея не е нормално да не се работи. Ели Гигова направи поучителния извод пред Жени Калканджиева, че всеки един човек трябва да работи и да си плаща редовно данъците. В заключение тя посочи, че е кощунство да се мечтае за богатство при положение, че възрастните хора в страната (и не само) едва успяват да свържат двата края, пише pik.bg.