Веси Стоичкова прогнозира спорна смърт на политик

Ясновидката Веси Стоичкова направи доста стряскаща прогноза за това, което ще се случи в България през следващата година.

Веси Стоичкова предсказа спорната смърт на една от политическите фигури в страната, за която ще се коментира до края на следващата година. В ефира на TV7 ясновидката подчерта, че ще има и опит за убийство на политик. Веси Стоичкова предрича, че през есента на 2015 година страната ни ще бъде застигната от страшно земетресение, което ще вземе жертви. Тя обаче побърза да успокои обществеността, че жертвите, които ще вземе земетресението няма да са повече от тези на наводненията, които ни сполетяха тази година.

[caption id="attachment_427067" align="alignright" width="300"]Веси Стоичкова прогнозира спорна смърт на политик Веси Стоичкова прогнозира спорна смърт на политик[/caption]

Веси Стоичкова не скри своите притеснения за 2015 и 2016 година заради чирпанската плоча, която може да се размърда всеки момент. Ясновидката подчерта, че в момента, в който това се случи, ще има жертви. По отношение на водещата напоследък тема за новото правителство, Веси Стоичкова прогнозира, че то ще управлява доста дълго време и управлението му няма да е в ущърб на народа. Тя обаче посочи, че това ще се случи след новите избори, които ще се проведат през февруари. Ясновидката предсказа втори мандат за Бойко Борисов. Тя твърди, че съставът на кабинета му ще е същият като вече обявения, с изключение на трима души.

Веси Стоичкова прогнозира, че едно от висящите имена ще е това на Божидар Лукарски, около когото се разразиха редица скандали, свързани с приятелката му. Ясновидката твърди, че името му ще бъде спрягано за министър на икономиката. В заключение тя посочи, че Ивайло Калфин също ще се уреди с министерски пост, но не се нае да посочи ресор. Като заключение тя внесе малко ведрост в мрачните прогнози, които направи като разкри, че след по-малко от една година, нещата в страната ни ще започнат да се оправят. Тя е категорична, че българското общество не трябва да се страхува, тъй като нас Господ ни пази, пише Блиц.