Адвокатът на Цветан Василев със скандално изказване

Гласувайте за статията

Цветан Василев и адвокатът му са срещнали преди 10 дни в Сърбия

Адвокат Константин Симеонов коментира в ефира на ТВ7 случващото се с Цветан Василев и аферата КТБ. Той заяви категорично, че банкерът все още търси варианти за спасяването на банката му и нито за миг не се е отказал от тази своя идея. Напомняме ви, че когато Цветан Василев беше в неизвестност, многократно той заяви чрез обръщение до медиите, че няма да се върне в България, докато не състави план за спасението на КТБ.

Адвокатът на злополучния банкер заяви в ефира на ТВ7, че клиентът му ще се бори докрай. Той заяви, че Цветан Василев ще взе сам решение за бъдещето на бизнеса си. Константин Симеонов каза, че от самото начало на тази афера клиентът му има само една цел – да спаси банката.

Цветан Василев

Адвокатът на Цветан Василев го съветва да не се връща в България

Защитникът на банкера заяви, че той го е посъветвал да не се връща в България. Констанин Симеонов заяви, че това е неговият съвет към клиента му и от началото на аферата до сега той го съветва да не се връща в България. Адвокатът припомни, че Цветан Василев има заповед за издирването от Интерпол, което означава, че той не може да премине сръбската граница.

Адвокатът на банкера коментира изказването на Сотир Цацаров, който заяви, че осъществяването на разговор с Цветан Василев чрез конферентна връзка не е възможен вариант, тъй като той не е обвиняем. Константин Симеонов опроверга твърдението на обвинител номер едно, припомняйки, че има влязла в сила заповед за задържането на клиента му.

Защитникът на мажоритарния собственик на КТБ каза, че преди ден дни е бил в Сърбия и се е срещнал с него. Той не съобщи подробности за срещата си с банкера.

Адвокатът на Цветан Василев заяви, че очаква с нетърпение реакцията на БНБ относно депозираното в нея писмо с ясни параметри. Той подчерта, че Иван Искров се е вкопчил в идеята да фалира КТБ, пише ПИК.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар