Трагедията се е разиграла в кв. „Редута” в София

Трагедия разтърси София по-рано днес.

Родител уби 2-годишното си момиченце по изключително жесток начин. Трагедията се е разиграла в кв. „Редута” в София, съобщиха от Нова тв. След като е посегнал на живота на невръстното си дете, 33-годишният Николай Цанов е сложил край и на собствения си живот. На ужасяващата гледка на трагедията, се е натъкнала майката на момиченцето. Репортерът на Нова тв уточни, че момиченцето е носело имената на майка си, което на практика означава, че то не е било признато от бащата.

[caption id="attachment_427050" align="alignright" width="300"]Трагедията се е разиграла в кв. „Редута” в София Трагедията се е разиграла в кв. „Редута” в София[/caption]

Почернената жена е открила телцето на детето си в стаята му. Разследващите случая заявиха, че по телцето на момиченцето има множество прободни рани, които са предимно в областта на гърдите. Тялото на 33-годишния Николай Цанов висяло на въже на балкона. Биологичният баща на детето не е живеел с тях. То е било отглеждано от майка си. Преди да сложи край на живота си, младият мъж е оставил предсмъртно писмо. В него той посочва недвусмислено, че убийството на момиченцето е негово дело. Не са описани обаче мотивите за жестоката трагедия, която разтърси София. Единственото, което става ясно от предсмъртното писмо е, че майката на момиченцето няма никаква вина за жестоката постъпка.

Това е поредната трагедия, разтърсила София след като 38-годишната фотографка Лидия Петрова се самозапали пред президентството. Не са ясни мотивите да посегне на живота си. Някои специалисти дори твърдят, че тя не е искала да се самоубие, а само да привлече вниманието на институциите и обществото върху множеството й проблеми. Състоянието на жената остава тежко. Майката на Лидия изплака, че шансовете за оцеляване на дъщеря й са нулеви. Припомняме, че Лидия Петрова бе настанена в Клиниката по изгаряния към „Пирогов” с 90% изгаряния. Екипът, който продължава да се бори за живота й твърди, че състоянието й е несъвместимо с живота.