Войната във ВИП Брадър се разгорещява

В последните дни от шоуто ВИП Брадър, в къщата става страшно.

Половинката на Жени Калканджиева – Стефан Манов-Тачо влезе в ново пререкание с Людмила Захажаева. Той й се закани, че ще си разчистят сметките, когато излязат от къщата на ВИП Брадър. В типичния си стил рускинята продължи да го провокира и също не му остана длъжна, заявявайки, че с него ще се видят в съда. Тачо не показа заканата й да го е стреснала по някакъв начин и предупреди Людмила Захажаева да не вземе да бяга бързо след като напуснат шоуто.

[caption id="attachment_427034" align="alignright" width="300"]Войната във ВИП Брадър се разгорещява Войната във ВИП Брадър се разгорещява[/caption]

Рускинята предупреди Тачо да не я плюе, за да не излезе скорострелно от къщата. В този момент се намеси и Жени Калканджиева, която помоли половинката си да не се занимава със Захажаева, тъй като тя била откачена жена. Нервите на Жени също не издържаха и след като се разкрещя с пълен глас, тя посъветва Людмила Захажаева да се изкъпе, наричайки я „клошарка”. След грозните думи, които изсипаха едни срещу други, двете страни в конфликта го обърнаха и на произход. Захажаева заяви категорично, че българите сме лоши хора, а Жени веднага я подхвана, че българите са гостоприемни и не са като нея. Тя предупреди рускинята да си мери добре думите, тъй като след малко ще я цапардоса.

Тачо пък даде да се разбере, че е готов да изгуби хонорара си и този път да напусне окончателно къщата, но ако Людмила продължава така, ще я удари. Виждайки, че мъжът й е на косъм от избухване и наистина ще посегне на рускинята, Жени Калканджиева привика Тачо и го посъветва да се успокои и ако има нужда да потърси помощта на психолог, тъй като в противен случай ще стане страшно и дори може да си навлече микроинфаркт. Шестата по красота в света призова Тачо да не реди заплахи срещу Людмила Захажаева, тъй като, ако когато излязат навън някой я нападне, той ще е първият заподозрян.