Зорница Линдарева припаднала малко след интервюто с Гала

Скандалната моделка Зорница Линдарева бе откарана по спешност в болницата.

Линейка е закарала бившата участничка от ВИП Брадър в лечебното заведение малко след участието й в магазинното предаване на Нова тв – „На кафе”. Зорница Линдарева усетила, че й прилошава, дори се стигнало до там, че изгубила съзнание за няколко секунди. За щастие в този момент тя била заобиколена от хора от екипа на риалити формата, които се погрижили тя да получи адекватна първа помощ. Веднага след това извикали и медицински екип, който преценил, че Зорница Линдарева трябва да бъда откарана спешно в болница. Запознати разказват, че моделката се почувствала зле още сутринта и едва изкарала интервюто си с Гала.

[caption id="attachment_427030" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева припаднала малко след интервюто с Гала Зорница Линдарева припаднала малко след интервюто с Гала[/caption]

Наложило се по време на рекламите да я пръскат с вода, за да е на себе си. Свидетели на притеснителната сцена разкриват, че до припадъка на Зорница Линдарева се е стигнало поради факта, че тя не са била хранила от предишния ден и нивото на кръвната й захар рязко спаднало. За никого вече не е тайна, че моделката отдавна води тежка борба с булимията. Тя почти не се храни или пък, ако го прави е твърде рядко. Докато била под покрива на ВИП Брадър, за да я поддържат в нормално състояние, медицински екип постоянно се грижил за нея и й вливали глюкоза. Нейни близки коментират, че от доста време припадъците са се превърнали в нормално състояние за Зорница Линдарева. Те разказват, че многократно се е случвало, когато излязат някъде на кафе, моделката да припада просто така, както си седи, тъй като изведнъж й прилошавало, пише „Всеки ден”.

Междувременно Виолета Линдарева се опита да защити изцепката на дъщеря си Зорница Линдарева за връзката й със Стефан Манов-Тачо. Тя твърди, че във времето, в което Зорница е имала интимни отношения с Тачо, той дори не е бил семеен. Ако съдим по думите на Виолета Линдарева, по това време Тачо не е живеел с Жени Калканджиева и се бил отделил от нея. Той бил казал, че е мъж на шестата по красота в света, уточнявайки, че не живее с нея. На практика това според Виолета Линдарева означава, че дъщеря й не е била любовница на Тачо, но не пропусна да подчертае, че я е предупреждавала, че той не е човек за нея, пише bgdnes.bg.