Ани Салич не крие, че вече не е влюбена в мъжа сиАни Салич дори не дели едно легло с мъжа си, но не иска да се разведе с него

Ани Салич най-накрая разкри причината да не се развежда. Публична тайна е, че телевизионната водеща от години е в обтегнати отношения със съпруга си Бранко, като двамата по едно време дори бяха и разделени. В последствие те отново се събраха под един покрив, но единствено и само заради децата си.

[caption id="attachment_427019" align="alignright" width="300"]Ани Салич разкри защо не се развежда Ани Салич разкри защо не се развежда[/caption]

Запознати издават, че новинарката отдавна не изпитвала чувства към законната си половинка, но не смеела да се разведе с него заради двете им деца. Които със сигурност няма да понесат добре новината за раздялата на родителите си, научиха от hotarena.net. Заради това Ани Салич решила да се опита поне да запази някакви цивилизовани отношения с Бранко и да изчака наследниците им да поотраснат, за да могат да приемат евентуалния развод на родителите си като зрели хора.

Самата водеща неведнъж си признавала пред приятелки, че отдавна вече не е влюбена в мъжа си. Нещо повече, ТВ звездата не крие, че за своите 45 години никога не с е влюбвала истински, а всичко, което е изпитвала до момента, е било единствено временно увлечение.

Очевидно и Бранко спада към тази категория, шушукат близките на настоящето лице на бТВ. Показател за обтегнатите отношения в семейство Салич е фактът, че съпрузите отдавна не делят обща спалня. Бранко предпочитал да заспива на канапето в хола, докато жена му се разполагала в семейното ложе.

На вилата им в Рударци пък ситуацията ставала съвсем обтегната, тъй като там Ани Салич и Бранко дори не споделяли обща стая.