Лидия Петрова е написала детска книжка за десетия рожден ден на сина сиЛидия Петрова е фотограф с над 15 години стаж

Лидия Петрова е обожавала децата. Фотографката, която се самозапали вчера пред президентството, дори е автор на детска книжка. Жената, която продължава да се бори за живота си след като има над 90% изгаряния по тялото си, е написала книжката по повод десетия рожден ден на сина си, тъй като е искала да направи нещо специално за него.

[caption id="attachment_427016" align="alignright" width="300"]Лидия Петрова Лидия Петрова[/caption]

Това разказват близките й, които все още не могат да се отърсят от шока след случилото се. Майка й - Снежана Петрова, е категорична, че дъщеря й никога не би посегнала сама на живота си, още по-малко пък по този начин. "Някой я е подтикнал да се самоубие", категорична е майката. Която не скри, че е наясно, че шансът детето й да оживее е под един процент, заради зверските изгаряния.

Тя отрече още Лидия Петрова да е била свързана със секта, каквито спекулации се появиха в някои медии след като фотографката си драсна клечката. Припомняме ви, че 38-годишната жена се самозапали пред сградата на президентството вчера. Изгарянията й са над 90%, а според лекарите подобни тежки наранявания са напълно несъвместими с живота, предават от vsekiden.com.

Продължава и разследването за причините, довели до решението на фотографката да се самозапали. Към момента със сигурност е установено, че преди време тя действително е била лекувана от психично разстройство, въпреки думите на майка й, че няма такова нещо. Със сигурност Лидия Петрова е действала съвсем сама, без някой да й помага. В раницата, с която е дошла пред президентството, е носела туба с бензин, с която се е заляла съвсем сама.