Биляна Йотовска разкри диетата, с която поддържа уникалното си тяло и своля килограми!

Убийствената моделка Биляна Йотовска разкри невероятната си диета, благодарение на която сваля килограми и поддържа тялото си в перфектни мерки. Красавицата винаги се е славела като жената с най-съвършеното тяло в България и е спечелила много конкурси и фитнес състезания.

Биляна Йотовска призна, че диетата й е на пръв поглед най-обикновена като всячески се стреми да избягва въглехидратите. Тя не се доказва до сладко, тестяно или пържено, а храната й се състои от пилешко месо, риба и салати, но без дресинги в тях.

[caption id="attachment_427000" align="alignright" width="300"]Биляна Йотовска Биляна Йотовска пие по шест литра вода дневно[/caption]

Всяка сутрин Биляна Йотовска закусва овесени ядки с кисело мляко или сварени яйца. Тайната й обаче е приемът на течности, който би озадачил не един читател. Биляна Йотовска пие по цели шест литра вода на ден, като това спомага за добрия й метаболизъм и невъзможността да трупа килограми.

"Може и да ви се струва невъзможно или измислица, но това е самата истина. Всеки ден пия по шест литра вода като освен това приемам и много други течности. Аз тренирам усилено и ежедневно бягам по над десет километра. Губя доста течности, затова си ги наваксвам с водата и всичко е ок. Но ще предупредя момичетата, които не тренират толкова много като мен, че подобно количество вода за тях може да е вредно", разкрива Биляна Йотовска.

Красавицата съветва фенките си да забравят мързела и да си намерят спорт, който им харесва и не е труден за практикуване. Тя твърди, че килограми може да се свалят успешно и с обикновено ходене или качване по стълби, защото движението е важно, каквото и да е то.

Разбира се, спортът задължително трябва да е съчетан с правилен и здравословен хранителен режим като алкохолът е напълно забранен. Самата Биляна Йотовска си позволявала от време на време по чаша сухо мартини или бяло вино, след което обаче удвоявала усилията си във фитнес залата, за да изгори приетите калории от тях.