Ива Екимова призна, че не е сигурна в приятеля си!

Ива Екимова направи неочаквано разкритие и сподели най-голямата си тревога в личния живот, а именно приятеля й Петрозар. Блондинката, която бе уловена в Къщата на Вип Брадър да интимничи с младия актьор Иво Аръков, сподели, че не е сигурна във верността на любимия си.

Ива Екимова увери, че никога не е имала любовни въжделения към Иво Аръков и за нея той е бил само добро и чаровно приятелче, с което е споделяла. Тя обаче заяви, че не може да бъде сигурна дали Петрозар не й е изневерявал през времето, когато тя е била в Къщата на Вип Брадър.

[caption id="attachment_426995" align="alignright" width="300"]Ива Екимова Ива Екимова призна, че се страхува от изневяра[/caption]

"Не знам дали Петрозар не ми е изневерил. Самата мисъл за това не ми дава мира и гледам да я гоня по всички възможни начини. Докато обаче нямам основателни доказателства, че той го е направил и ме е предал, няма да се поддавам на самовнушението и ще продължа да вярвам в нашата любов и искрени отношения", заяви Ива Екимова, която призна и желанието си отново да стане майка.

Тя разкри, че много иска да има дете от Петрозар и че двамата отдавна работят по въпроса, но бременността е нещо, което не става от днес за утре.

Припомняме обаче, че Петрозар не остана особено очарован, когато Ники Кънчев му пусна да изгледа видеото, на което Ива Екимова се натискаше на Иво Аръков и то пред цяла България.

Колкото до тръпката на Ива Екимова към Иво Аръков, то на практика тя си изглеждаше съвсем реална и бе забелязана дори от Кали и Камелия Воче в Къщата на Вип Брадър. Работата е там, че гордостта на Ива Екимова бе силно наранена, когато Иво Аръков не отговори на чувствата й, тъй като на свой ред бе увлечен, но не по нея, а по атрактивната плеймейтка Елена Кучкова.

А дали между актьора и блондинката ще се получи нещо по-сериозно от приятелство и мимолетен флирт, остава само да гадаем и да следим предстоящото развитие на живота в Къщата на Вип Брадър.