Слави Трифонов изтрещя напълно

Слави Трифонов изтрещя напълно
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов заложи на нетрадиционни методи на лечение с надеждата, че те ще му помогнат да се отърве от болежките си

Слави Трифонов търси начин да се отърве не само от болежките, които го измъчват, но и от черните мисли, които са го налегнали. Дългия не се чувства добре и постоянно се жалва на хора от екипа си, че се чувства стар и изнемощял. В ума му от известно време започнала да се върти мисълта, че причина за неслуките му е черна магия.

Всеизвестен е фактът, че Слави Трифонов има куп здравословни проблеми. Освен проблеми със зрението и костите, той има проблеми и със слуха. Подчинен на шоумена, който преди време се занимавал с чакръкчийство се опитал да му помогне, но за съжаление не успял. Той препоръчал на Слави Трифонов да потърси помощта на известен ходжа, живеещ в село край Пловдив.

Слави Трифонов

Слави Трифонов хукна по врачки

Въпреки, че ходжата няма право да лекува християни, той може да надникне в миналото и бъдещето на Слави Трифонов и да му каже с точност дали има магия и как може да я развали. Дългия е убеден, че зад влошаващото му се здравословно състояние стои намесата на тъмни сили и решил да потърси помощ от ходжата.

Освен, че е  започнал да ходи по врачки, Слави Трифонов е решил да заложи на нетрадиционни методи на лечение, които придобиват все по-голяма популярност. Дългия е решил да заложи на методи за лечение като гълтане на живи рибки, пилинг на тялото с кал, както и на инжектиране в подкожната тъкан на пчелна отрова. Според привърженици на нетрадиционната медицина, пчелната отрова помага за възстановяването на загинали мозъчни клетки, чието възраждане възстановява увреденото зрение, пише Всеки ден.

Скоро Дългия беше засечен от папараци на „ШОУ“ да излиза от кабинета на известен психотерапевт в столицата. Една от причините той да изпадне в депресия е фактът, че скоро ще навърши 48 години.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар