Липсва раницата на Лидия Петрова

Случаят със самозапалилата се Лидия Петрова се забули в нова мистерия.

Родителката на Лидия Петрова – Снежана Петрова пита къде е изчезнала раницата на дъщеря й. Припомняме, че 39-годишната фотографка се запали вчера пред президентството. Тя е настанена в „Пирогов” с 90% изгаряния по цялото тяло. Шефът на Клиниката по изгаряния в лечебното заведение е категоричен, че състоянието й е несъвместимо с живота. Въпреки това екипът продължава тежката борба да я измъкне от лапите на смъртта.

[caption id="attachment_426973" align="alignright" width="300"]Липсва раницата на Лидия Петрова Липсва раницата на Лидия Петрова[/caption]

Снежана Петрова подчерта, че на снимката ясно се вижда, че до дъщеря й Лидия Петрова има черна раница. Журналисти, които неволно са станали свидетели на жестоката трагедия, разиграла се пред президентството потвърждават думите на Снежана Петрова. След случката вчера, оператор от Канал 3 заяви, че Лидия Петрова е седяла съвсем спокойно край шадравана, държейки черна раница в ръце, след това клекнала и изведнъж пламнала. Родителката на самозапалилата се фотографка е категорична, че не страда от никакви психически отклонения, както се твърдеше в някои от медиите. От няколко години насам обаче тя имала сериозни притеснения, които били отключени от кървавия атентат в Бургас.

Снежана Петрова не даде категоричен отговор на въпроса дали Лидия Петрова се е самозапалила заради проблеми със съпруга й. Единственото, което родителката каза по темата е, че той също е с тях в „Пирогов”. Майката на Лидия призова да се търси кой я е подтикнал към самоубийството. Междувременно някои специалисти изразиха мнение, че Лидия Петрова не е искала да се самоубие. Тя отчаяно се е опитвала да привлече вниманието на обществото върху проблемите си. Снежана Петрова споделя през сълзи, че в лечебното заведение е видяла само едно овъглено тяло. Тя е категорична, че Лидия Петрова се е самозапалила по принуда.

В заключение родителката на фотографката потвърди първоначалната информация, че е била в автомобил преди да си драсне клечката пред президентството, пише Блиц.