Ана Баракова получи изненадващ удар под кръста

Ана Баракова получи изненадващ удар под кръста
5 (100%) 1 vote

И Иван Ласкин се подигра с Ана Баракова

Депутатката Ана Баракова, която ще бъде запомнена с множеството скандали, които заформи около името си още преди да прекрачи прага на 43-то Народно събрание, получи изненадващ удар под кръста.

С нашумялата напоследък депутатка се заяде и пиперливия актьор Иван Ласкин, пише „България днес”.
Актьорът сподели снимка на Ана Баракова в личния си профил, подчертавайки, че блондинката изглежда повече от потресаващо. На въпросния фотос настоящата депутатка е със синя рокля от сатен в съчетание с цикламени сандали, които заплашително напомнят на летни ботуши.

И Иван Ласкин се подигра с Ана Баракова

И Иван Ласкин се подигра с Ана Баракова

След като я изтипоса на профила си в социалната мрежа, Ласкин не се посвени да заяви, че изглежда като излязла от „Джурасик парк”.
Изцепката му получи моменталната подкрепа на повечето му приятели в социалната мрежа, които макар и виртуално го възнаградиха с бурни аплодисменти.

За момента новоизлюпената депутатка, която успя да се уреди с място в новия парламент чрез ББЦ (понастоящем БДЦ), а сега е независима, е най-колоритната личност.
По един или друг начин Ана Баракова винаги успява да привлече вниманието върху себе си.
Тя не се стресна и от факта, че първият й ден в 43-то Народно събрание бе белязан от протестиращи от Пловдив, които скандираха, че ги е предала, тъй като е спечелила мандата благодарение на партията на Николай Бареков, а се отлюспи още в първия ден от работата на институцията.

Изненадващо Ана Баракова бе защитена от бившия министър на вътрешните работи Богомил Бонев. Той се възмути от факта, че всички нападат Ана Баракова и припомни, че през последните години в политическия живот на страната нагазиха редица комични фигури като Нейчо Неев, Васил Михайлов-Нубиеца и Георги Петров, по-известен с прякора си Гошо Тъпото.
В социалната мрежа, Богомил Бонев подчерта, че Ана Баракова е „цвете за мирисане” в сравнение с беглия неизчерпателен прочит на други депутати, благодарение на които страната ни има най-абсурдния преход, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Ана Баракова получи изненадващ удар под кръста”

 1. Angelina Mednikarova

  Ное. 04. 2014

  Иване, а ти като къркаш непрекъснато кой да те снима и показва като краставо магаре??? Товаиои

 2. Росица Иванова

  Ное. 04. 2014

  по добре да погледне себе си г-н Ласкин

 3. c2ho3oh

  Ное. 04. 2014

  МНОГО, МНОГО ТЕЖКА ФОРМА НА АЛКОХОЛИЗЪМ – ДОКУМЕНТИРАНА ОТ НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА .

 4. Zlatko Angelov

  Ное. 05. 2014

  Росица Иванова Тъп пияндурник.

Добавете коментар