Васил Найденов спаси парите си в КТБ

Васил Найденов спаси парите си в КТБ
5 (100%) 1 vote

Васил Найденов успя да спаси вложените от него пари в КТБ

Певецът Васил Найденов, който държи 3 милиона лева на влог в поставената под специален надзор КТБ, успя да спаси парите си. Изпълнителят ще получи парите си от дружество, което има кредит към банката. Преди дни Васил Найденов е подписал споразумението с кредитор на КТБ.

Подобни действия са напълно законни и момента голяма част от вложителите се възползват от тази възможност с надеждата да спасят парите си в КТБ. Законът предвижда възможността за прехвърляне на депозитите на дружество, което има кредит в банката, като в замяна вложителят получава от длъжника на банката вложената от него сума с отбивка от около 30 до 50%.

Васил Найденов

Васил Найденов спаси парите си в КТБ

В този случай Васил Найденов се оказа истински късметлия, тъй като ще получи цялата си сума. Бизнесменът, на който той е прехвърлил влога си, решил да му възстанови цялата сума без отбивката. Тайнственият предприемач  е възхитен от таланта на изпълнителя и решил да му изплати цялата сума.

В срок от 90 дни след подписването на договора Васил Найденов трябва да получи парите си.

От тази възможност да спасят парите си са се възползвали стотици вложители в КТБ. Квесторите си запазват правото да не одобрят всички случени договори между длъжници и кредитополучатели.

От тази опция реши да се възползва и Вежди Рашидов, който държи на влог 2,5 милиона лева в банката. Той заяви, че успял да спаси само част от парите си. Неясна засега остава съдбата на парите на Слави Трифонов. Дългия има влог на стойност 6 милиона лева в банката на Цветан Василев.

Сред известните личности, които са избрали злополучната банка  за финансова институция, в която да вложат спестяванията си, са Лили Иванова, дует „Ритон“, Цветана Манева, както и политикът Иван Костов, пише Всеки ден.

Близки на Васил Найденов разкриха, че здравословното му състояние се влошило след случилото се с КТБ. За щастие този проблем за него вече остана в миналото.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар