Истината за трагедията с Лидия Петрова

Истината за трагедията с Лидия Петрова
5 (100%) 2 votes

Ето каква е истинската причина за трагедията с Лидия Петрова

Състоянието на самозапалилата се Лидия Петрова остава критично. Младата жена е настанена в „Пирогов“. За съжаление лекарите не дават надежда за спасяването на живота й.

Една от най-близките приятелки на Лидия Петрова проговори за случилото се. Тя сподели, че 38-годишната фотографка изпаднала в тежка депресия. Причината за състоянието й е раздялата със съпруга й. Двамата се разделили преди две години, тъй като той имал връзка с друга жена. Лидия Петрова приела много тежко раздялата със съпруга си.

Съпругът на Лидия е служител в чуждестранно посолство. След раздялата си с нея, той я заплашил, че ще й отнеме родителските права върху детето им, научи „ШОУ“. Младата жена изпаднала в депресия. Освен, че бракът на фотографката се разпаднал, тя получила още един тежък удар от съдбата.

Лидия Петрова

Лидия Петрова преживяла тежка лична драма

Лидия Петрова загубила работата си. 38-годишната жена работела като фотограф за столичен вестник. След закриването му, Лидия Петрова останала без работа. В последните месеци тя работела като чистачка. Самозапалилата се е родом от Нови Искър, но от няколко години живее в столицата, а в апартамент под наем заедно с майка си.

Според приятелката й, депресията е в основата на взетото от нея фатално решение. Бабата и дядото на Лидия Петрова споделиха, че тя е имала психически проблеми.

Майката на самозапалилата се фотографка е убедена, че дъщеря й не е взела решението си сама, а е била принудена. Според информацията, преди фаталния миг Лидия Петрова е слязла от автомобил. За сега не е ясно с кой е била минути преди да посегне на живота си.

Родителката на Лидия Петрова е категорична, че тя не е имала психически проблеми. Сестра й има съмнения, че решението й е било повлияно от секта, в която Лидия Петрова е участвала, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар