Зорница Линдарева с нова порция скандални разкрития

Зорница Линдарева с нова порция скандални разкрития
5 (100%) 1 vote

Зорница Линдарева взриви ефира на Нова тв

Зорница Линдарева е поредният съквартирант, който напусна ВИП Брадър. Любовницата на Тачо беше участникът, който получи най-нисък процент подкрепа от зрителите на формата на елиминациите тази седмица. Тя даде интервю за Нова тв, в което разкри пикантни факти от личния си живот.

Моделката заяви, че е получава пари от мъже като в замяна на това е била интимна с тях. Бившата на Тачо каза, че е получила сумата от 10 000 евро от богат господин, който в замяна на това се наслаждавал на ласките й. Именно парите са причината тя да влезе във ВИП Брадър. Скандалната моделка не скри факта, че в живота й е имало много заможни мъже, които са си плащали за любовта й.Въпреки, че Зорница Линдарева постоянно парадираше с финансовите възможности на родителите си, сега тя призна, че семейството й е затънало в дългове.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева призна, че е получава пари, предлагайки ласки на богати мъже

Моделката сподели, че досега са я издържали родителите й и разчита на тях за всичко. Тя допълни, че родителите й се занимават със собствен бизнес, свързан с търговия на захар на едро. Според думите на Зорница Линдарева, семейството й притежава една от най-известните фабрики за шоколад в страната ни. Моделката разкри, че родителите й не са богати и имат няколко големи кредита, които са изтеглили, за да стартират бизнеса си.

Зорница Линдарева разкри, че мотивите й за участие във ВИП Брадър, са търсенето на финансови облаги и публична изява. Тя допълни, че по време на престоя си в Къщата е разбрала какво означават родителите й за нея. Моделката допълни, че каквото и да направи, те са винаги плътно до нея.

Въпреки, че Зорница Линдарева не скри факта, че е получавала пари от мъже, в замяна на любовта й, тя отрече твърденията, че е част от платения каталог на модната агенция, в която работи, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Зорница Линдарева с нова порция скандални разкрития”

  1. Angelina Mednikarova

    Ное. 04. 2014

    Е, стига! Нали се видя, че това същество има нужда то психиатър! Нека си спи с когото иска! Нека си говори каквото иска, но да отиде по най-бързия начин на психиатър!

Добавете коментар