Николай Бареков хвърли поредната бомба

Николай Бареков хвърли поредната бомба
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков е категоричен, че случващото се ще се окаже пагубно за крехкия политически мир в страната ни

Николай Бареков коментира горещата политическа обстановка в страната ни през последните дни. Евродепутатът, който в момента се намира в Брюксел, коментира пред журналисти на ПИК ситуацията у нас. Николай Бареков е убеден, че лица като генерал Атанасов нямат място на ръководните постове в страната ни.

Повод за изказването му стана появилата се информация, че Атанасов се стяга за шеф на Държавната агенция за национална сигурност или за поста вътрешен министър. Лидерът на ББЦ е убеден, че лица като генерала не трябва да бъдат допускани до подобни ръководни постове, които са ключови в управлението на страната ни.

Николай Бареков

Николай Бареков разкри, че той и Слави Трифонов са били подслушвани цели 2 години

Николай Бареков каза, че назначението на Атанасов разбуни духовете. Той заяви, че ако Атанасов наистина оглави държавната агенция или стане вътрешен министър ще се повтори сценария от  периода 1999-2001 година. Николай Бареков припомни, че тогава беше проведена операция „Асистенти“, в която тайните служби са подслушвали него, Слави Трифов и Лили Маринкова.

Николай Бареков е убеден, че ако Атанасов стане шеф на ДАНС, той и други лица ще попаднат отново под прицела на тайните служби.

Според политическия лидер зад слуховете за назначаването на ген. Атанасов като шеф на службата или вътрешен министър стои определен политически кръг, който дава напразни обещания на ДСБ. Николай Бареков посъветва ДСБ да не вярва на всяко обещание, което получава.

Младият политик се обърна към всички кандидати за поста вътрешен министър и шеф на ДАНС със съвета да преценят добре възможностите си преди да се кандидатират на подобна позиция. Той заяви, че двете длъжности са подходящи за личност, която би би издържала на напрежението и може да поеме отговорността от своите действия, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Николай Бареков хвърли поредната бомба”

  1. Angelina Mednikarova

    Ное. 04. 2014

    НИ КОЛАЙ, нямаш никаква срама!!! Я си се хвани със Серго и се разхождайте из Брюксел и си говорете помежду и си другарувайте!!! Народът е малко по-обнадежден, че поне вас двамата ви няма в България, за да забърквате л………………..

Добавете коментар