Мая Манолова прояви благородство

Мая Манолова прояви благородство
5 (100%) 1 vote

Мая Манолова дарява първата си заплата за изграждане на детска площадка

Кюстендилската народна представителка от Коалиция „БСП-Лява България” Мая Манолова прояви благородство.

Депутатката взе решение да дари първата си заплата от 43-то Народно събрание за изграждането на детска площадка в кв. „Върташево“ в Кюстендил.
Информацията бе обявена от самата Мая Манолова по време на пресконференция, която се проведе в областния град, пише infomreja.bg.

Мая Манолова дарява първата си заплата за изграждане на детска площадка

Мая Манолова дарява първата си заплата за изграждане на детска площадка

Мая Манолова уточни, че проектирането на детската площадка вече е възложено, а фирма се е заела с проучването на терена.
Тя изрази надежда, че до Нова година съоръжението за детски забавления вече ще е факт.
Депутатката посочи, че го дължи на хората в кюстендилския квартал „Върташево” и най-вече на многото млади майки, които живеят там, тъй като те заслужават да получат подкрепа при отглеждането на децата си.
Някои коментират, че благородният жест на Мая Манолова е в резултат на изненадващия крах, който претърпя в собствения си избирателен район.
Вероятно по този начин се опитва да се реабилитира и да спечели отново, изгубеното доверие на негово величество избирателят.

Припомняме, че Мая Манолова яхна гребена на вълната около протестите срещу Бат Сали. Тя бе категорична, че той трябва да се оттегли от депутатското място заради недобрия имидж, който има и допълни, че неведнъж е бил призоваван да го направи.
Червеното острие изцяло подкрепя протестите на своите съграждани.
По отношение на БСП, тя неведнъж е признавала, че столетницата отдавна се е превърнала в кораб с множество пробойни и е необходима спешна генерална промяна.
Избирателите категорично им отредиха мястото на опозиция и поради тази причина „прегръдката” им с ГЕРБ е невъзможна, твърди червеното острие.
Тя не скри, че за нея и партията й, трябва да бъде проявена изключително голяма отговорност при съставянето на правителство, но подчерта, че има огромна разлика със ситуацията в Германия.
Мая Манолова посочи, че всички политици са си дали сметка, че избирателите вече няма да позволят неясни договорки, тъй като гражданското общество вече е будно, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мая Манолова прояви благородство”

  1. Angelina Mednikarova

    Ное. 04. 2014

    Ей, Майче, дори да дариш и черния си дроб, пак губиш позиции !!!

Добавете коментар