Ели Гигова избухна срещу Людмила Захажаева

Наследницата на милионера Николай Гигов – Ели Гигова също изтрещя от престоя си под покрива на ВИП Брадър.

Ели Гигова е един от съквартирантите, които почти сигурно ще стигнат до финала. В продължение на повече от месец, тя бе най-тихата в къщата на шоуто. Именно поради тази причина паркетният лъв Евгени Минчев заяви, че тя е като „част от дограмата”. Ели Гигова мълчеше през от началото на престоя си в къщата, нито веднъж не си позволи да прояви някакъв каприз и не се скара с никой от останалите съквартиранти в къщата. Това й поведение й помогна да стигне безпроблемно до финалната седмица, отървавайки се от елиминации.

[caption id="attachment_426884" align="alignright" width="300"]Ели Гигова избухна срещу Людмила Захажаева Ели Гигова избухна срещу Людмила Захажаева[/caption]

Ако обаче Ели Гигова крои планове да спечели финала на ВИП Брадър, то тя ще трябва да направи рязък завой по отношение на поведението си и да излезе от анонимност, за да се хареса на зрителите. Вероятно това е и една от причините (ако не основната) през последните няколко дни тя да е доста активна. Ели Гигова дори стигна до там, че си позволи да влезе в първия си конфликт, откакто е влязла в риалити формата. Тя вдигна скандал не на кой да е друг от съквартирантите, а на най-ярката и дразнеща персона – майката на Албена Вулена – Людмила Захажаева. Скандалът бе излъчен по време на снощния лайф.

За изненада на всички съквартиранти, присъстващите в студиото на Ники Кънчев и разбира се не на последно място – негово величество зрителят, Ели Гигова избухна срещу дразнещото поведение на рускинята и избълва редица обвинения. Наследницата на оръжейния бос не можа да сдържи нервите си и каза в прав текст на Людмила, че подлудява всички в къщата, а и освен това я тормози. Ели Гигова призова рускинята да затвори най-сетне „бездънната яма, която й служи за уста”, тъй като вече не може да я търпи. Разбира се Ели получи подкрепата и на останалите звезди в къщата, пише pik.bg.