Крисия репетира усилено за големия ден

Крисия спазва строги ограничения.

Остава само една седмица преди да отлети за Малта, където ще покаже таланта си на детската „Евровизия”. Близки на Крисия разкриват, че досущ като големите звезди, тя е зачеркнала от менюто си една от любимите си глезотии – пуканките. Малката чаровница разкрива, че набляга на плодовете и допълва, че много обича семки и всякакви глезотии от този род като чипс и пуканки, но тъй като дразнят гърлото се налага да се раздели с тях, за да не се изложи на детската „Евровизия”.

[caption id="attachment_426853" align="alignright" width="300"]Крисия репетира усилено за големия ден Крисия репетира усилено за големия ден[/caption]

В ефира на БНТ Крисия уточни, че репетира усилено за големия концерт в Ра Вета, който ще се състои на 15 ноември. Всеки ден тя отделя по два часа за репетиции. Единствено веднъж седмично грацията от Разград си позволява да пропусне пеенето, за да не претовари гласа си. Шармантният тоалет, с който ще се представи ангелогласната певица в Малта е дело на дизайнерката София Борисова. Роклята вече е готова, а хората, които са я виждали твърдят, че е достойна за ангелогласна принцеса, каквато е Крисия. Роклята, с която Крисия ще се яви на детската „Евровизия”, за да изпълни песента „Планетата на децата”, която беше специално написана за нея, е дълга до земята. Вероятно това е и причината, поради която Крисия не е придирчива към обувките си.

Крисия посочи, че когато е пяла на Националния стадион, майка й, й направила специални ботуши с българска тема. Чаровницата е горда, че никъде не се продават такива. Освен морална опора и настойник, майката на ангелогласната чаровница от Разград е стилист и буфер между нея и нарастващия интерес. Такава роля е отредена и на Евгени Димитров-Мастрото, в чието присъствие Крисия забравя за сценичната треска и множеството камери, пише Блиц. Двамата са и част от 10-членния екип, който ще придружи Крисия в Малта. При все, че чаровницата е най-малката участничка, сме сигурни, че ще ги разбие на пух и прах.