Елен Колева не спира да се фука с новия си любовникЕлен Колева набързо забрави доста по-възрастния от нея майонезен бос

Елен Колева прежали набързо майонезения бос Александър Найденов. Актрисата се раздели с доста по-възрастния си любовник след серия от циркове и публични обиди в светското пространство. Изглежда обаче Колева ни най-малко не страда заради краха на връзката им. Нещо повече, палавата актриса бързо си намери нов любовник.

[caption id="attachment_426845" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева[/caption]

Който, за нейна огромна радост, не само, че не е възрастен като бившия й, ами дори е по-млад от нея с няколко години, издават я нейни близки. Новоизлюпената двойка дори не си прави труда да се крие и без стеснение демонстрира чувствата си пред хората. Звездата от "Забранена любов" и новият й не се спират и всяка нощ обикалят столичните клубове. Последно двамата са били забелязани на откриването на дискотека в София в събота вечер. Останалите гости на заведението издават, че Елен Колева и избраникът й буквално не са могли да откъснат поглед един от друг.

След като потанцували, влюбените се усамотили в едно от ВИП сепаретата на заведението, за да се наслаждават на компанията си необезпокоявани от любопитни погледи, видяха от vsekiden.com. От персонала разкриват, че актрисата и новата й половинка не спрели да се прегръщат и изглеждали много щастливи. Оказа се, че късметлията, на който Елен Колева е спряла вниманието си, не е познат в светските среди.

Нещо повече, младежът е студент в НАТФИЗ и е с няколко години по-млад от звездата. Двамата се запознали случайно на репетиции и помежду им веднага припламнали искри. Отношенията им започнали чак когато Елен скъсала с Майонезата, категорични са нейни приятели.