Тази вечер един от съквартирантите ще си тръгне от къщата на ВИП Брадър

Две седмици преди финала на ВИП Брадър, войната сред съквартирантите е в разгара си.

Тази вечер един от тях ще затвори вратата на къщата на ВИП Брадър зад гърба си. Припомняме, че номинирани за изгонване тази седмица са петима от тях - Wosh MC, Влади Въргала, Албена Вулева, Зорница Линдарева и Камелия Воче. Вероятно Wosh MC е един от най-обичаният от съквартирантите във ВИП Брадър, тъй като най-често търси правдата и се бори за нея с всички сили.

[caption id="attachment_426796" align="alignright" width="300"]Тази вечер един от съквартирантите ще си тръгне от къщата на ВИП Брадър Тази вечер един от съквартирантите ще си тръгне от къщата на ВИП Брадър[/caption]

Съквартирантите го определят като добре възпитан и освен това успява да бъде дипломатичен и да запази неутралитет по време на грандиозните скандали, които се разиграват в къщата. Wosh MC обаче не можа да скрие избухливия си нрав и силната емоционалност. Най-често той влиза в пререкания с Камелия Воче, Иво Аръков, Жени Калканджиева или Кали.

До неотдавна Влади Въргала също беше един от любимците под покрива на ВИП Брадър. Той успя да спечели симпатията на съквартирантите си с огромното чувство за хумор и самоиронията, с които често ги развеселява. Той обаче също подаде на натиска на изолацията и си изпусна нервите, а тези прояви бяха приети негативно от останалите съквартиранти в къщата. Освен това той бе заклеймен от съквартирантите като „фурнаджийска лопата” заради стремежа му да поддържа приятелски отношения с всички. Най-често Влади си повишава тон с Камелия Воче, Камелия Тодорова, Людмила Захажаева и Кали. Албена Вулева пък влезе във ВИП Брадър с всички негативи, произхождащи от определението „жълта” водеща от близкото минало. Докато беше в ТВО-то обаче тя успя да спечели симпатиите на съквартирантите. Вулева се сприятели с Атанас Месечков и Зорница Линдарева, а откровеността и дар словото й спечелиха и зрителските симпатии. Албена обаче се промени драстично след влизането на Людмила Захажаева във ВИП Брадър. Тя проявява явна непоносимост към Камелия Воче, Кали и Тачо и не спира да ги предизвиква, влизайки в пряк конфликт с тях.

Зорница Линдарева бе бойкотирана още след като съквартирантите й изгледаха нейната визитка. При все, че Зорница е приятелски настроени и полага усилия да се хареса на всички, тя често си навлича неодобрението на съквартирантите си. Още с влизането си в резиденцията Линдарева успя да предизвика вълна от негативни чувства и коментари. Най-голяма непоносимост към нея има Людмила Захажаева и тя не пропуска да я демонстрира.

Един от най-динамично променящите се образи в къщата е този на Камелия Воче. Съквартирантите я определят освен като „маниакално педантична” и като „голяма кибритлийка”. Тя е съквартирантът, който успя да влезе в пререкание с почти всички. Най-неприятни за нея обаче останаха кланът Вулеви, които не пропускат да я провокират, пише pik.bg. Тази вечер ще разберем докъде е стигнало напрежението в къщата и кой ще я напусне завинаги.