Финансовата криза засегна сериозно Краси Радков

Любимият на мнозина актьор от „Шоуто на Слави” – Краси Радков, го закъса.

По всичко личи, че финансовата криза е засегнала сериозно актьора, като го е превърнала в шут, който забавлява подпийнали клиенти в провинциални кръчми срещу скромната сума от 500 лева. Подобно на голяма част от колегите си, Краси Радков също се е впуснал в участия по нощни заведения и ресторанти, само и само да закърпи семейния бюджет.

[caption id="attachment_426778" align="alignright" width="268"]Финансовата криза засегна сериозно Краси Радков Финансовата криза засегна сериозно Краси Радков[/caption]

Запознати посочват, че за капак на всичко, Краси Радков е свалил сериозно хонорара си. Ако допреди две години актьорът прибираше по 2 000 лв. на вечер, сега е съгласен и на 500 лв. Макар колегите на актьора от „Шоуто на Слави” за твърдят, че той не взима малка заплата и е доволен от месечния си доход, изглежда средствата не са съвсем достатъчни, за да закърпи семейния бюджет. Освен това съпругата на Краси Радков – Станислава почти е без работа, тъй като играе само в една театрална пиеса из провинциалните театри и се налага той да запълва зейналата дупка в семейния бюджет. Поради тази причина и той като колегите си Годжи, Борис Солтарийски и Гъмзата, е помолил шефа си още през пролетта да му позволи да излезе в каталога за нощни изяви по заведенията.

За никого не е тайна, че комикът е изключително кадърен. Той дори сам си измислил програмата, с която се представя по нощните заведения в провинцията. Краси Радков разполага и със собствен реквизит. Освен всичко останало, актьорът изпълнява и редица песни от репертоара на „Ку-ку бенд”. Отначало ангажиментите, които получавал Краси Радков не били многобройни, тъй като цената, която му определил Слави Трифонов била доста солена. С времето обаче актьорът постепенно започнал да намаля хонорара си като стигнал до 500 лева на вечер. Запознати обаче твърдят, че това е само част от сумата, която заплащали собствениците на заведения за участието на Краси Радков, тъй като тази сума оставала за него, а отделно броял и по 400 лв. на шефа си, пише pik.bg.