Николай Гигов ще съди ВИП Брадър

Оръжейният бос Николай Гигов изкарва по спешност щерка си Ели Гигова от ВИП Брадър.

Николай Гигов е потресен от униженията, на които е подложена Ели. Богаташът направо побеснял след последния епизод на риалити формата, който бе излъчен в петък по Нова тв и е настоял пред продуцентите Ели Гигова да бъде изкарана веднага от къщата и участието й да бъде прекратено незабавно. Оръжейният бос останал възмутен от мисията „фобии” и бруталната задача, на която била подложена дъщеря му Ели Гигова.

[caption id="attachment_426745" align="alignright" width="300"]Николай Гигов изкарва Ели по спешност от ВИП Брадър Николай Гигов изкарва Ели по спешност от ВИП Брадър[/caption]

Припомняме, че според Големия брат, Ели Гигова има фобия от пъпове (т.нар. омфалофобия). Именно поради тази причина й бе възложена задачата да се пребори с тази фобия. Продуцентите на шоуто изправиха щерката на Николай Гигов пред огромно мазно мъжко шкембе. Отначало Ели Гигова се опита да запази самообладание, мислейки си, че Големият брат ще я накара да го докосне. Вместо това обаче наследницата на Николай Гигов бе принудена да седне на механизиран стол и да „забие” лицето си в мазния корем. Тя остана така може би около минута. Дори Албена Вулева и Людмила Захажаева, които са сочени за едни от най-коравите и безсърдечни съквартиранти в къщата на ВИП Брадър останаха разтърсени от гледката и съжалиха Ели Гигова за отвратителната задача, която й бе поставена.

При все, че бе повече от очевидно, че Ели изпитва погнуса и отвращение от задачата, пред която бе изправена, тя все пак удържа стоически на изпитанието. Ели Гигова си навря главата в потното космато шкембе, а веднага след края на мисията изтърча в банята, където си изми лицето. От апаратната на шоуто издават, че Ели Гигова повръщала цяла вечер след края на мисията и не спряла да плаче. Поради тази причина Николай Гигов, за когото е всеизвестен фактът, че има връзки до небето побеснял. Той е категоричен, че ще съди предаването заради уронването на престижа на дъщеря му, пише pik.bg като се позовава на информация на hotarena.net.