ГЕРБ опитали да склонят скандалната госпожица да им стане рекламно лицеГЕРБ се свързали по телефона с Атанаска от Павликени

ГЕРБ са се опитали да цанят скандалната Атанаска от Павликени да им стане рекламно лице! Безумната на пръв поглед новина беше съобщена лично от 22-годишната блондинка, която успя да изправи на нокти цялото ни общество с бруталните си клипчета във Фейсбук. По думите на госпожицата, с нея се свързали представители на ГЕРБ по време на предизборната кампания на партията и се опитали да я убедят да се включи като едно от рекламните им лица.

[caption id="attachment_426722" align="alignright" width="300"]Атанаска от Павликени Атанаска от Павликени[/caption]

Пред вестник "Труд" Атанаска обясни, че хора от партийната организация на ГЕРБ са я потърсили по телефона, за да я навиват да се снима в предизборен клип. Предложение, което павликенчанката категорично отхвърлила, тъй като не се вълнува изобщо от политика. А и е убедена, че който и да дойде на власт, нищо от ситуацията в България няма да се промени.

Припомняме ви, че Атанаска стана печално популярна с клипове в онлайн пространството, в които позира с бутилки бира и сипе грозни обиди по адрес на всички критици на любимия й Азис. Блондинката не крие, че слуша само и единствено чалга и не може да понася хората, които критикуват любимия й стил и в частност любимия й изпълнител.

Пишман рекламното лице на ГЕРБ си има и мечта. Да се запознае на живо с ромския славей, а също и да стане танцьорка в някой елитен клуб в София. Атанаска се надява, че популярността, която е придобила покрай клипчетата си ще й помогне да сбъдне мечтите си и някой управител на нощно заведение ще я потърси с оферта за работа, научиха от Агенция ПИК.

Самата тя е със средно образование и не крие задоволството си от факта, че е сбъднала една своя мечта - да е известна.