Борислава Латинова крие цял куп мръсни тайниБорислава Латинова буквално поболя баща си заради лъжите си

Борислава Латинова е на път да съсипе семейството си и в частност баща си. Студентката, която най-нагло излъга за обиска, уж направен й от полицайка, е поболяла баща си с лъжите си. Колеги на Христо Латинов от КТ Подкрепа разкриват, че мъжът се е разболял покрай проблемите, които му създаде щерка му. И жестокия скандал, в който се забърка сама.

[caption id="attachment_426719" align="alignright" width="300"]Борислава Латинова и баща й Борислава Латинова и баща й[/caption]

Както знаете, Латинов е основна движеща сила в синдиката на свещениците и често се изказва с компетентно мнение по голяма част от църковните въпроси в България. Затова и лъжите, които дъщеря му наприказва в медиите, и в които успя да убеди и него самия, със сигурност няма как да не се отразят на психическото му здраве.

Голяма част от колегите на таткото са убедени, че и той самият не е бил наясно с истинската същност на щерка си. И че всъщност Борислава Латинова е излъгала и него както за "обиска", така и за гаджето си. Тъй като баща й многократно й е забранявал да има каквото и да е общо с криминално проявения Георги Халачев. Който, освен с наркотици, се оказа, че се занимава и със сводничество.

Нещо повече, запознати се кълнат, че той е уреждал всичките си гаджета да проституират. От край време на младежа му се носела славата, че продавал момичетата, с които излиза, срещу 50% комисионна. Една от най-оборотните му работнички е Поли, също негова бивша приятелка, която е наполовина с българска, наполовина с никарагуанска кръв.

Не се знае дали Халачев е наредил и на Борислава да се продава. Факт е обаче, че голяма част от познатите на студентката я определят като прекалено разкрепостена за 21-годишната си възраст, научих от БЛИЦ.