Годжи се е пристрастил към приспивателните заради годините напрегната работа късно вечерГоджи буквално не може да затвори очи без да се натъпче със силни приспователни

Годжи страда от много сериозен проблем, притеснени са близките му. Баскитаристът от "Шоуто на Слави" от години страдал от жестоко безсъние, заради което се пристрастил към много силни приспивателни. Само и единствено с тяхна помощ Милчев успявал да поспи по 2-3 часа на нощ. Годжи сам признава, че проблемът му се е отключил още преди години, покрай натоварения график заради "Шоуто на Слави". И изморителните 12-часови смени всеки ден, които са необходими, за да се направи един епизод на предаването.

[caption id="attachment_426710" align="alignright" width="300"]Годжи Годжи[/caption]

Участията му в различни нощни заведения, откъдето си припечелвал допълнително, също утежнявали допълнително ситуацията. В момента положението е толкова сериозно, че Годжи буквално не е в състояние да затвори очи, без да е изпил няколко хапчета. Които не са никак безобидни, притеснени са близките му, научиха от Агенция ПИК.

С това обаче здравословните проблеми на баскитариста не се изчерпват. Оказа се, че и неговите очи, досущ като тези на шефа му, са се увредили необратимо заради дългите години работа пред силните прожектори. Това е и причината Годжи все по-често да се появява на екрана с тъмни очила, по примера на Слави. Който преди години призна, че страда от т.нар. "вампирска болест", която е влошила сериозно зрението му.

Заради което започна да се появява на екран с тъмни очила, които да предпазват очите му от силната светлина на прожекторите. Очевидно Годжи е последвал примера му, а запознати издават, че китаристът ходи и на участията си с тъмни очила.