Владимир Кличко опитва психологически атаки върху родния боксьорВладимир Кличко е пропуска възможност да се заяжда с Кубрат Пулев

Владимир Кличко отново се опита да се заяжда с Кубрат Пулев. Украинският боксьор не пропуска случай да атакува нашенеца само 15 дена преди срещата между двамата, на която те ще разрешат спора за световната титла. В момента украинецът е действащ световен шампион, но Кобрата от доста време предявява претенции към нея и с времето се превърна в основния му конкурент.

[caption id="attachment_426707" align="alignright" width="300"]Владимир Кличко опита да уязви Кобрата Владимир Кличко опита да уязви Кобрата[/caption]

Кличко обаче категорично отказва да признае качествата на българина. Нещо повече, шампионът не пропуска случай да се опита да уязви Пулев. Последнатга му изцепка от днес, и то директно в ефира на RTL - телевизията, която ще излъчи двубоя между двамата. В пряко предаване Владимир Кличко заяви, че Кобрата не е нищо повече от съвсем обикновен боксьор, който не притежава качества да постигне нещо толкова голямо като шампионска титла.

38-годишният украинец не се спря само до тук. Кличко нахално изтъкна, че Пулев не може да го изненада, за да се получи интересен двубой, тъй като е силен единствено и само на думи, но не и на ринга.

Естествено, думите му бяха приети на нож от българските фенове. Които припомнят как не друг, а украинецът се опита да изклинчи от първия мач с българина, който беше насрочен за 6 септември. И който не се състоя, тъй като Кличко получи мистериозна контузия само две седмици преди двубоя. Тези му действия не бяха посрещнати с добро око не само в България, но и в световен мащаб.

А контузията на украинеца беше определена просто като отчаян опит от негова страна да не се изправи срещу Кобрата, който му е сериозен опонент. Въпреки опитите на Владимир Кличко да твърди обратното, предават от Агенция ПИК.