Владимир Кличко отново атакува Кобрата

Владимир Кличко отново атакува Кобрата
5 (100%) 1 vote

Владимир Кличко опитва психологически атаки върху родния боксьор

Владимир Кличко е пропуска възможност да се заяжда с Кубрат Пулев

Владимир Кличко отново се опита да се заяжда с Кубрат Пулев. Украинският боксьор не пропуска случай да атакува нашенеца само 15 дена преди срещата между двамата, на която те ще разрешат спора за световната титла. В момента украинецът е действащ световен шампион, но Кобрата от доста време предявява претенции към нея и с времето се превърна в основния му конкурент.

Владимир Кличко опита да уязви Кобрата

Владимир Кличко опита да уязви Кобрата

Кличко обаче категорично отказва да признае качествата на българина. Нещо повече, шампионът не пропуска случай да се опита да уязви Пулев. Последнатга му изцепка от днес, и то директно в ефира на RTL – телевизията, която ще излъчи двубоя между двамата. В пряко предаване Владимир Кличко заяви, че Кобрата не е нищо повече от съвсем обикновен боксьор, който не притежава качества да постигне нещо толкова голямо като шампионска титла.

38-годишният украинец не се спря само до тук. Кличко нахално изтъкна, че Пулев не може да го изненада, за да се получи интересен двубой, тъй като е силен единствено и само на думи, но не и на ринга.

Естествено, думите му бяха приети на нож от българските фенове. Които припомнят как не друг, а украинецът се опита да изклинчи от първия мач с българина, който беше насрочен за 6 септември. И който не се състоя, тъй като Кличко получи мистериозна контузия само две седмици преди двубоя. Тези му действия не бяха посрещнати с добро око не само в България, но и в световен мащаб.

А контузията на украинеца беше определена просто като отчаян опит от негова страна да не се изправи срещу Кобрата, който му е сериозен опонент. Въпреки опитите на Владимир Кличко да твърди обратното, предават от Агенция ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар