Защо Тачо се страхува от Калканджиева?

Гласувайте за статията

Истината за страха на Тачо от властната му съпруга излезе наяве

Публична тайна е, че Тачо се страхува от властната си съпруга. Той самият сподели, че преди влизането си в Къщата,че е бил предупреден да внимава с изказванията си по време на участието си в риалитито. Стефан Манов отказа да разкрие подробности, но намекна, че е получил заплахи и ако проговори го грози голяма опасност.

Ако Тачо си позволи да подаде молба за развод, не само го грози опасност от физическа саморазправа, но и повече никога няма да види детето си, разкриха негови приятели пред „Час Пик“. Това е причината за мълчанието на Тачо. Самата Евгения Калканджиева не веднъж е заплашвала неверния си съпруг, че ако се разведат тя няма да му позволи да се доближи до сина им.

Тачо

Тачо се страхува от Калканджиева

Няколко пъти Тачо не успя да прикрие истинските си чувства към Евгения Калканджиева и избухна. Той заяви, че не я понася и не иска да спи с нея в едно легло. „Не я понасям, нека да ме набие нейният баровец“, избухна на няколко пъти Тачо.

Той не успя да скрие възмущението си от поведението на своята съпруга. Тачо разкри, че половинката му има връзки с други мъже. Въпреки, че той се страхува и досега нито веднъж не е споменал имена, публична тайна е, че Калканджиева е била близка с редица босове от подземния свят. Освен, че е била близка с Маргините, преди месеци в медиите тръгна слух, че тя има връзка с Кела.

Точно във времето, когато Маргините запознаха да имат проблеми с правосъдието, Калканджиева и Тачо се венчаха. Именно Красимир Маргина настоял тя да се задоми, за да не привлича повече внимание върху себе си. Лично Маргините избрали жених за Евгения Калканджиева. Според тях най-подходящият съпруг за шефката на Визаж бил именно Тачо, който по онова време работел за тях.

Дали агонията на Тачо и Жени ще приключи скоро, предстои да разберем.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар