Тежки дни за Ани Цолова

Тежки дни за Ани Цолова
4.33 (86.67%) 3 votes

Случващото се отразява неблагоприятно на семейството на Ани Цолова

Ани Цолова преживява трудни мигове. Откакто съпругът й остана без работа, тя пое върху плещите си издръжката на семейството. Съпругът на Ани Цолова – Васил е от няколко месеца без работа. Той работеше като оператор в ТВ7, но остана без работа заради кризата в частната медия.

Близки на семейството разкриха, че половинката на тв водещата има получава над 4000 лева от бившите си работодатели, които едва ли ще получи скоро. Заради случващото се с КТБ, стотици служители на ТВ7 останаха без заплати, а десетки предавания бяха спрени.

Ани Цолова и съпругът й решиха единодушно, че е по-добре той да напусне работа и да си потърси нещо друго, вместо да работи без пари.

Ани Цолова

Ани Цолова издържа семейството си

Васил пое изцяло грижите за сина, който има от Ани Цолова. Фактът, че от няколко месеца е без работа вече започва да тежи на тв водещата. Освен, че тя е поела изцяло издръжката на съпруга и сина си, Ани Цолова внася всеки месец и вноските по ипотечния кредит, който тя и Васил изтеглиха тази пролет. Тв водещата се сдоби с къща в елитния квартал „Бояна“.

Според брокери домът на Ани Цолова струва най-малко 140 000 евро. Къщата е от 70-те години и се нуждае от сериозен ремонт. Жилищната й площ е 180 кв.м. Къщата на Ани Цолова има и двор близо половин декар. Тъй като жилището е в окаяно състояние, са нужни още около 80 000 евро за ремонта му, коментират запознати. Това означава, че Ани Цолова е изтеглила много по-голям кредит от стойността на новия си дом.

Приятели на Васил коментират, че самочувствието му се е сринало, откакто е без работа. Въпреки, че Ани Цолова може да му намери нова работа само с едно телефонно обаждане, гордият Васил категорично отказва и предпочита сам да се справи с трудната ситуация, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Тежки дни за Ани Цолова”

  1. Димитър Арабаджиев

    Ное. 01. 2014

    да ги ожали човек, но тези хорица дето са с по 150 лв пенсийка и 400 лв заплата

Добавете коментар