Владимир Путин: САЩ няма да гради нов световен ред без Русия!

Владимир Путин: САЩ няма да гради нов световен ред без Русия!
4.71 (94.29%) 21 votes

Владимир Путин даде да се разбере, че САЩ няма да градят империята си без Русия

Владимир Путин сложи край на игричките. На срещата на върха в Сочи, която се проведе на 22-24 октомври, лидерът на Русия сложи картите на масата и заяви, че повече няма да играе по правилата на САЩ. Нещо повече — руския президент изнесе историческа реч, голяма част от която остана скрита от обществото. А какво всъщност каза лидерът на една от най-големите световни сили и какви послания и предупреждения отправи, вижте тук:

1. Русия повече няма да играе игри или да участва в тайни преговори за „дреболии“, Но е готова да участва в открити споразумения, които да защитават интересите на всяка страна.

2. Международните гаранции за сигурност и сътрудничество са разрушени. Споразуменията също вече са невалидни. А виновника за всичко това е САЩ, която се меси прекалено във вътрешната политика на всяка суверенна държава по света и се опитва да налага диктатура.

Владимир Путин заяви, че САЩ няма да гради сама нов световен ред

Владимир Путин заяви, че САЩ няма да гради сама нов световен ред

3. Тези, които градиха новия световен ред не успяха, защото строяха пясъчен замък. От Русия не зависи дали ще бъде изграден нов световен ред, но той няма да бъде построен без мнението и участието на Русия.

4. Консервативният подход е за предпочитане при въвеждане на новото социално общество, но Русия е отворена и за иновации.

5. Владимир Путин заяви още, че Русия няма за пореден път да влиза в ролята на спасител на света, както го е правила през вековете, с Наполеон, Хитлер и след това. Той също така каза, че страната му няма амбиции да създава световна империя, но и няма да позволи на „американската империя на хаоса“ да се разраства, накъдето си поиска.

6. Русия не смята да променя света по свой образ, нито да създава нов СССР. В същото време страната не може да бъде поставяна в международна изолация, нито пък да се правят опити да се превърне в поредната послушна пионка на картата на света.

7. Русия не иска да завладява нови земи, да унищожава държави или да води войни. Но в случай на подобен сблъсък властите в Москва са готови за война.

8. По отношение на новия световен ред, Русия няма да попречи на тези, които искат да го градят, но няма да допусне да бъдат засягани преки нейни интереси. „Русия ще стои „на страна“, докато не бъдем засегнати пряко. Но ако продължите с опитите да ни въвличате в нов военен конфликт, ще разберете какво е истинското значение на думата „болка“, добави той.

9. „Оттук-нататък Русия няма да се води от интереса на елита във вътрешната и външната си политика, а от волята на народа“, завършва речта си Владимир Путин.

Изводите оставяме на вас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

7 коментара to “Владимир Путин: САЩ няма да гради нов световен ред без Русия!”

 1. Сандо Сандоса

  Ное. 01. 2014

  Не му вярвам на кагебиста! Когато прилагаш същите хватки в икономиката,образованието, социалните дейности и копираш едно към едно законотворчеството -не е друга политика, а същата. Сринаха Сърбия – само празни приказки сееше.После Либия – пак нищо! Сирийците изклаха – пак нямаше,кой да спре това. Украйна беше удара в сърцето на измислената путинска демокрация.И какво стана? Преговори,преговори обаче за газ, хората измряха и днес са забравени. Войната в Украйна не беше фашизъм, а нещо по гнусно. Ужаса на който бяха подложени днес в 21 век хората там, беше само репетиция. При такава очевадна пасивност на "векликите" държави и измислената Европа, когато хора биват убивани от шепа бандити и цяла държава се срива не е ли достатъчна тревога, че утре и нашата черга може да пламне? А когато са ти забранили да носиш оръжие с какво ще защитиш себе си и семейството си? Или и това е случайно?…

 2. Георги Будев

  Ное. 01. 2014

  Най добре се въоръжете ,пазете семействата си не предавайте домът си доброволно,не учете децата да четат от учебниците/’те манипулират/ учете ги да бъдaт силни ,да вярват в себе си ,и когато става въпрос за пари да взимат повече, нищо повече няма значение от това,нито една държава,нито една политика,властtа е живот,животът е хаус.

 3. ЗА САНДО ТЪПАКА

  Ное. 02. 2014

  ти по рождение ли си прост ?или след това ти засече мозъкът сляп си като къртица нима той направи това в Украйна нима той крадеше парите на хората погледни клипа депутата който изхвърлиха в контейнера но ти си дебил завършен а на кого вярваш или не безинтересно глупав си не можа да ти се обясни

 4. Бойка Костова

  Ное. 02. 2014

  Господин Сандоса,четете внимателно. Путин директно казва ясно :Русия няма да допусне да бъдат засегнати преки нейни интереси. И не елае постоянно да бъде въвличана във военни конфликти.“ Сърбия,Либия ,Сирия и всякъде,къдетоамериканските “ миротворци“ вършеят ли е вашия идеал?? Поне малко обективизъм няма да ви навреди.

 5. Стоян Ташев

  Ное. 02. 2014

  Putin is wright, the west is wrong.

 6. Ольга К.

  Ное. 04. 2014

  ПУТИН -САМЫЙ МУДРЫЙ ПРЕЗИДЕНТ РОССИИ!

 7. Almasy

  Ное. 07. 2014

  Новия бащица рече и отсече.
  Това за преките интереси вече сме го чували.
  Един друг чист славянин (пардон – ариец) тръгна със същите лозунги. И успя да фанатизира цял народ.

Добавете коментар