Николай Бареков със скандално предложение

Николай Бареков със скандално предложение
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков направи скандално предложение, което едва ли ще се приеме добре от определен кръг, замесен с аферата на КТБ

Николай Бареков коментира разкритието, което ПИК направи за влоговете на двама известни политици в КТБ. Информационната агенция съобщи, че двама високопоставени политици, единият от които бивш президент, а другият бивш премиер, имат общо 180 милиона лева влогове в КТБ. Влоовете им са открити от трети лица.

Днес Волен Сидеров потвърди разкритието на ПИК, заявявайки от трибуната на парламента, че двама политици са внесли сумата от 180 милиона лева в КТБ чрез трети лица.

Николай Бареков заяви, че ако следващото Народно събрание реши да спаси КТБ, трябва да провери тази информация и да разкрие кои са тези политици.

Николай Бареков

Николай Бареков предложи да бъдат запорирани парите на двамата политици, които има 180 милиона в КТБ

Евродепутатът предложи парите на тези политици да бъдат запорирани в полза на държавата и да се използват от възстановяване на част от гарантираните влогове на вложителите в КТБ.

Николай Бареков изрази притеснението си от случващото се на политическата сцена в момента в страната ни. Той сподели пред ПИК, че заедно с останалите му европейски колеги са обсъждали многократно начина, по който ще бъде избрано следващото управление. Те недоумяват как ДПС може да бъде изключена от властта при положение, че в новия парламент ще влязат бивши агенти на ДС и бивши членове на Тройната коалиция.

Евродепутатът заяви, че подобно управление няма да бъде толерирано от страна на ЕС. Той допълни, че негов дълг е да изпълни предизборното си обещание, а именно да участва в създаването на дясно-центристка коалиция, в която не участва ДПС.

Напомняме ви, че вчера Николай Бареков изяви готовност партията му да се коалира с ГЕРБ, при положение, че в коалицията не участва ДПС.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар