Георги Близнашки най-сетне показа половинката си

Георги Близнашки най-сетне показа половинката си
5 (100%) 1 vote
Служебният премиер Георги Близнашки показа жена си едва в края на службата си

Премиерът Георги Близнашки, който оглавява служебния кабинет, показа младата си и красива съпруга на премиерата на мемоарите на царя Симеон Сакскобургготски. За официалното събитие университетската преподавателка Поля Кацамунска бе избрала черен костюм, който смело бе разчупила с бяло палто. Дамата, която почти не се отдели от съпруга си, направи изключително приятно впечатление на околните с чаровната си усмивка и дружелюбното си държание – коментира „Уикенд”.
Черната й коса бе елегантно прибрана в кок, а ненатрапчивият й грим само подчертаваше естествената й хубост – коментира изданието.
Близо 40-годишната съпруга и Георги Близнашки са заедно от 2006 година. Двамата се радват на една дъщеря – Вела, кръстена на майката на служебния премиер.

Георги Близнашки жена

Съпругата на Георги Близнашки показа стил и елегантност

Поля Кацамунска е сестра на известната криминална репортерка на в. „Труд” Анна Заркова, която преди години бе залята с киселина от неизвестен извършител. За разлика от сестра си, жената на премиера продължава да носи моминската си фамилия Кацамунска. Бащата на двете сестри е ген. Леонид Кацамунски, дългогодишен шеф на главно слествено управление по времето на Тодор Живков.
Поля Кацамунска е научен работник и старши асистент в катедра „Публична администрация и геополитика“ в УНСС. На сватбата й с Георги Близнашки кумуват тогавашната кметица на Смолян Дора Янкова и тогавашния омбудсман Гиньо Ганев. Разликата във възрастта на двойката е 14 години.
58-годишният служебен премиер Георги Близнашки е зодия Везни – спокоен, дипломатичен, уравновесен, светски и прецизен. По натура той е и истинска чучулига – става рано сутрин, за да върши работа. По природа обаче Поля е сова – гледа новините до късно, чете книги през нощта. Пие кафето си със захар – за разлика от съпруга си, който го предпочита горчиво и чисто. Обожава ваканцията край морето, докато мъжът й е влюбен в Родопите. Но пък нали казват, че противоположностите всъщност се допълват…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Георги Близнашки най-сетне показа половинката си”

  1. Лагерист

    Ное. 02. 2014

    Главно следствено управление при ДС! Нормална връзка са издънки на два комунистически рода…

Добавете коментар