Мария Илиева нарочно саботира отбора си, гневят се зрителитеМария Илиева нямала никакви качества за ментор, категорични са феновете

Мария Илиева вбеси сериозно зрителите на Х Фактор. Феновете на музикалното предаване скочиха срещу певицата, която се изявява като менторка в риалитито. А причината за гнева им се оказа изборът на песни, които певицата направи за участниците от собствения си отбор. Който избор, по мнение на зрителите, се е оказал крайно неудачен и не на място.

[caption id="attachment_426653" align="alignright" width="300"]Мария Илиева разгневи феновете на Х Фактор Мария Илиева разгневи феновете на Х Фактор[/caption]

Основна причина за недоволството на хората е парчето, което Мария Илиева подбра за Мирян Костадинов - един от любимците на феновете. Заради избора на песен обаче младежът не успя да покаже напълно потенциала си и това не се хареса на почитателите му. Които побързаха да изкажат недоволството си. Голяма част от зрителите не скриха, че смятат Мария Илиева за недостатъчно добра като ментор.

"Като певица е супер, но не и като ментор", гневят се форумци. И допълват, че е повече от очевидно, че изпълнителката не успява да уцели най-подходящите песни, с които да блеснат подопечните й момчета. Нещо, което беше забелязано и от останалите ментори. Любо, Заки и Саня също направиха забележка на звездата, че е трябвало да подбере по-удачни парчета за концерта за Хелоуин, видяха от Агенция ПИК.

Резултатът от преценката й се видя на елиминациите снощи, когато двамата участници с най-нисък вот се оказаха от нейния отбор - Траян и Станимир. Макар че мнение на феновете двамата са си изпели парчетата перфектно. "Ако продължава с такъв подбор, ще остане много бързо без участници", коментират феновете. И припомнят миналия сезон на шоуто, когато Мария Илиева действително се оказа първата от журито, чиято група отпадна набързо.