Годините алкохолна зависимост ми донесоха само проблеми

Гласувайте за статията

Заради моята алкохолна зависимост загубих здравето и семейството си

alko

Годините алкохолна зависимост ми донесоха само проблеми

Разведен съм от 7 години. Синът ми вече е голям и разбра някои неща за времето, през което бях с майка му. Много проблеми си създадох тогава. Не бях нито добър баща, нито добър съпруг. Честно казано, сега съжалявам, но явно е късно. Не съм готов още да им поискам прошка, но и това ще стане. Искам поне остатъка от живота си да го прекарам тихо, кротко и с достойнство. искам поне внуците ми да имат хубави спомени от дядо си.

Лошото при мен е, че каквото и да се случеше, аз не съм си взимал бележка. Не съм правил тогава опити да спирам да пия или да се боря по някакъв начин с тази алкохолна зависимост. Жена ми много пъти се е опитвала да ми говори, много пъти ми е прощавала и много пъти правеше разни неща, за да ме вкара в пътя, но аз съм си инатлив и тогава не ми беше много до това. Сега, за да отказвам алкохола, аз взимам капките АЛКОФИТАЛ, с които се снабдявам от аптеката. Те са първото нещо, което реших да пробвам за отказване от алкохола.

С капките АЛКОФИТАЛ съм чист от 5 месеца. Само три опаковки използвах от тях. През останалото време бях на собствена мотивация. Не съм мислил, че ще се справя за толкова много време да не пия и да съм наред като другите хора.

Георгиев от Пловдив

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар