Ели Гигова с таен договор във ВИП Брадър

Ели Гигова с таен договор във ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Ели Гигова прецаква останалите съквартиранти във ВИП Брадър

Ели Гигова безспорно е най-пасивната участничка във ВИП Брадър. Причината за поведението й е тайна договорка, която тя има с продуцентите на формата. Договорът на Ели Гигова е с клаузи, по-различни от тези на останалите съквартиранти. Едно от условията на Ели Гигова, за да приеме предложението за участие във формата, било да не се излъчват скандални кадри с нея.

Милионерската наследница не искала да злепоставя баща си и затова поискала от продуцентите на ВИП Брадър, ако има скандални кадри с нея, те са бъдат изрязани да не се излъчват. Скромната Ели Гигова възнамерява да излезе от шоуто с кристално чиста репутация. Ели Гигова е убедена, че ако успее да запази името си неопетнено, това ще я направи по-известна, отколкото ако постоянно се забърква в скандали.

Ели Гигова

Ели Гигова с таен договор във ВИП Брадър

Това е причината Ели Гигова да отсъства в повечето от кадрите, които се излъчват.

Според мълвата с подобен договор е била и Камелия Тодорова. Но въпреки това продуцентите на ВИП Брадър не удържаха обещанието си и показаха джаз звездата без грим. Камелия Тодорова се ужаси, когато разбра, че продуцентите са излъчили кадрите, на които тя е без грим.

Въпреки това, за сега продуцентите на ВИП Брадър изпълняват коректно ангажимента, който са поели към Ели Гигова и не са излъчили нито една скандална сцена с участието на милионерската наследница, пише Хот арена.

Единственото разкритие, което Ели Гигова направи за личния си живот, е че се е подложила на пластична операция. Тя сподели с Елена Кучкова и Зорница Линдарева, че си е намалила бюста, не само заради дискомфорта, най-вече, защото искала да избяга от имиджа на силиконка.

Ели Гигова сподели, че тя е от щастливките, към които природата е била благосклонна и въпреки твърденията, че всички дами мечтаят за голям бюст, тя не е от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар