Мария Игнатова удари дъното

Мария Игнатова удари дъното
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова нехае за здравето си

Мария Игнатова се състари. От чаровното и усмихнато лице на една от най-красивите тв водещи в родния ни ефир няма и следа. Мария Игнатова се промени до неузнаваемост. Причината за това са проблемите в личния й живот и забързаното й ежедневие.

Мария Игнатова, която е на 35 години, изглежда поне с 10 години по-възрастна. Очарователната блондинката води нездравословен начин на живот. Освен, че се храни буквално с каквото й падне, Мария Игнатова пуши по две кутии цигари на ден. Това е причината за посърналия вид на кожата на лицето й.

Проблемите, които Мария Игнатова има с Димитър Рачков, се отразяват негативно на външния й вид. Напрежението й стреса, на които тя е подложена в работата си, също влияят негативно на здравословното й състояние.

Мария Игнатова

Мария Игнатова се състари

За щастие, нездравословното хранене на Мария Игнатова все още не се е отразило негативно на формата й. Благодарение на бързия си метаболизъм, очарователната блондинка се радва на перфектни мерки, пише Хот арена.

Според запознати, причината за кошмарния външен вид на Мария Игнатова, са проблемите, които тя има с Димитър Рачков. Въпреки, че в медиите се тръгна слух, че двамата са сложили са прекратили връзката си, но напук на тези твърдения се оказа, че те все още са заедно.

За посърналия вид на кожата на лицето на Мария Игнатова вина има още един на навиците й. Блондинката все още не се е отказала от нощния живот. Любимата на Димитър Рачков излиза веднъж седмично, но се прибира в ранни зори. Безсънието също се отразява негативно върху красотата на Мария Игнатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар