Скандални разкрития за Камелия Тодорова

Скандални разкрития за Камелия Тодорова
5 (100%) 1 vote

Истината за връзката на Камелия Тодорова излезе наяве

Камелия Тодорова направи неочаквани разкритие за личния си живот. Джаз звездата напусна тази седмица ВИП Брадър. След като напусна шоуто, Камелия Тодорова разкри пикантни факти от личния си живот. Джаз изпълнителката призна, че в момента има мъж до себе си. Оказа се, че любовникът на Камелия Тодорова е по-млад от нея с цели 25 години.

Възрастовата разлика очевидни не е проблем нито за джаз звездата, нито за любимия й. Според запознати младият любовник на брадърката се разбира много добре с двете й дъщери. Младокът живее от няколко месеца в жилището на любимата си в столичния квартал „Красно село“.

Младото гадже на Камелия Тодорова всъщност е един от студентите й. Двамата се разбират много добре и очевидно не крият връзката си.

Камелия Тодорова

Камелия Тодорова има връзка с един от студентите си

Камелия Тодорова разкри, че любимият й бил твърдо против участието й в риалитито. До последно той се опитвал да я убеди да не влиза в Къщата, но звездата не го послушала. Камелия Тодорова не крие, че единствената причина да приеме поканата за участието във формата, е високият хонорар, който й предложили продуцентите на ВИП Брадър.

Според мълвата, тя е получила хонорар от 40 000 лева. Парите вече са преведени в сметката на Камелия Тодорова. Джаз звездата изпадна в ужас, научавайки, че режисьорите на ВИП Брадър са излъчили кадри, на които тя е бил грим.

Камелия Тодорова разкри, че не е научила за тези кадри от дъщерите си. Звездата е много разочарована от решението на продуцентите на ВИП Брадър. Тя сподели, че вече е прочела коментарите по свой адрес в интернет, относно излъчените кадри, на които е без грим, пише Хот арена.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар