Николай Бареков взе неочаквано решение

Николай Бареков взе неочаквано решение
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков взе неочаквано решение

Николай Бареков изненанда всички с изказването, което направи. Той заяви, че е готов да се коалира с партията на Бойко Борисов. Младият политик е на мнение, че ГЕРБ са си научили урока след изборите и това е факт, който той оценява.

Николай Бареков коментира и разговора си с Жозеф Дол. Той заяви, че е получил подкрепа от страна на европейския лидер за коалиране на ГЕРБ и ББЦ в новия парламент. Николай Бареков допълни, че двамата все още  не са довършили разговора си и ще продължат дискутирането на темата за сформиране на кабинет като политически лидери.

Николай Бареков

Николай Бареков е готов да подкрепи Бойко Борисов

Младият политик допълни, че с Дол са се договорили да открият 5 общи приоритета с ГЕРБ и да ги подкрепят. Николай Бареков е готов да подкрепи управлението на ГЕРБ. Той заяви, че партията на Бойко Борисов има право да отлъчи свои премиер, тъй като е спечелила най-много гласове на изборите.

Лидерът на ББЦ заяви, че проблемите, които трябва да се разрешат в краткосрочен аспект са казусът КТБ, актуализирането на бюджета и пускането на еврофондовете, както и решаването на проблема с цената на тока.

Николай Бареков е убеден, че над Бойко Борисов се осъществява натиск не от страна на Европа, а от страна на някои малки и незначителни партии у нас, които обслужват интересите на определен кръг. Николай Бареков е убеден, че тези, които извиват ръцете на Бойко Борисов защитават интересите на определен кръг, които е обвързан с аферата КТБ.

Николай Бареков е убеден, че най-малко две от партии у нас са обвързани с КТБ, тъй като сред техните членове има такива, които държат или са държали пари с неясен произход в КТБ, пише ПИК.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

6 коментара to “Николай Бареков взе неочаквано решение”

 1. Дедо Пене

  окт. 30. 2014

  Една такава коалиция би била най-разумният вариант.

 2. Николай Бареков подкрепя не точно ГЕРБ а действа в името на стабилността!

 3. kisses

  окт. 30. 2014

  БА/Й/РЕКОВ НАЛИ ЩЕШЕ ДА ВКАРВА БОЙКО В ЗАТВОРА СЛЕД ИЗБОРИТЕ. ИЛИ И ТОЙ ПРЕЖИВЯВА КАТАРЗИС?

 4. Александър Митков

  окт. 30. 2014

  Така като гледам е много важно да се направи правителство защото иначе увисваме

 5. Henry VIII of England

  окт. 30. 2014

  Необходимо е да се мисли за народа, поне някой го правят.

 6. Кольо

  окт. 31. 2014

  Как ще е неочаквано? То това се знаеше още от преди изборите. Ще плюе, ще плюе, а най-накрая ще се целунат уста в уста и ще забравят всичко. В името на лапачката и личната изгода.

Добавете коментар