Болезнено: Андреа изживя страшен кошмар!

Болезнено: Андреа изживя страшен кошмар!
5 (100%) 1 vote

Поп фолк дивата Андреа се е отървала на косъм от тежък инцидент!

Поп фолк изпълнителката Андреа и колежката й Преслава бяха поканени на концерт в Москва. Половинката на националния ни шампион по бокс Кубрат Пулев обаче претърпяла тежка и изключително неприятна случка. След песните пред многолюдната публика Андреа и Преслава решили да отморят в луксозен ресторант. Андреа си поръчала мечтания червен хайвер.

Храната, с която в руските градове не сядат, без да го имат на масата. Пайнерката жадно се нахвърлила на рибешките яйца и погълнала огромно количество, свидетелстват близки до случката. Но още в ресторанта започнало да й прилошава и звездата на „Пайнер“ се почувствала много зле.

Андреа

Андреа получила силно хранително отравяне и едва се оправила

Блондинката едвам се добрала до стаята и положението станало още по-тревожно. Веднага бил вдигнат на крак лекаря на хотела, в който двете изпълнителки били отседнали. Андреа не само повръщала, но и вдигнала висока температура. Докторът констатирал, че певицата е получила хранително отравяне. Затова той веднага й дал активен въглен и постепенно нещата се нормализирали. Но на сутринта певицата изглеждала все още недобре.

Андреа имала тъмни кръгове под очите, била бледа и изобщо имала нездрав вид. Андреа признала, че хайвера бил изключително вкусен. Но се зарекла повече да не хапне риба, нито нейните производни, както и яйцата й.

В руската столица двете изпълнителки предизвикали фурор. Публиката полудяла по Преслава, а тя от благодарност към овациите и ръкоплясканията си свалила сутиена и го запратила към аудиторията. Брюнетката се радвала на такова посрещане от руската публика, както преди четиридесет години получила и естрадната ни прима Лили Иванова.

А поради липсата си на лакомия, Преслава не е пострадала от храната така, както колежката си и дружка Андреа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар