Ана Баракова не може да откъсне погледа си от Борислав ИглевАна Баракова залитна по колега от България без цензура, който е и ММА боец

Ана Баракова хлътна по колега! Скандалната депутатка, която влезе в Парламента с преференциалния вот на избирателите, се заглежда по колегата си от България без цензура Борислав Иглев. Това забелязаха бдителни депутати по време на заседанието на Народното събрание вчера. На него Ана Баракова буквално не откъсвала поглед от Иглев, като увлечението й стигнало до там и да го следва като сянка из кулоарите на сградата, смеят се другите депутати.

[caption id="attachment_426585" align="alignright" width="300"]Ана Баракова Ана Баракова[/caption]

За нейно съжаление обаче колегата й не й обърнал грам внимание. Прави впечатление, че до момента новоизлюпената народна представителка е сред най-примерните в Парламента. Учителката пристига още преди регистрацията в 9 сутринта и не мръдва от мястото си чак до почивката в 11. Засега обаче се въздържа от изказвания и мнение по въпросите за бъдещия кабинет.

Тя е споделила пред част от колегите си, че е готова да включи на трибуната когато се дискутира наболял обществен проблем, който изисква моментално решение. Междувременно брат й Благовест също се изправи пред камерите, за да разкаже за сестра си, която предизвика разпалени дебати в медийното пространство. Той изтъкна, че Ана Баракова е гордостта на родата и първата висшистка в семейството. Заради това и всички били страшно горди с нея.

Майката на двамата е пенсионерка, а таткото е починал преди няколко години. Самият Благовест е безработен, но изтъкна, че не очаква сестра му да им дава пари и да издържа семейството, научиха от vsekiden.com. Той е убеден, че Баракова си е заслужила мястото в парламента и осъди всички, които скочиха срещу нея и настояваха да се оттегли.