Николай Банев няма очи за друга освен за Зорница ИлиеваЛюбовницата на Николай Банев не се отличава с кой знае каква визия

Николай Банев е в процес на развод със съпругата си Евгения! Този слух все по-упорито обикаля родното светско пространство, а близки до богаташа се кълнат, че е самата истина. Нещо повече, причина за разрива в милиардерското семейство е друга жена. По която Николай Банев буквално си бил загубил ума.

[caption id="attachment_426547" align="alignright" width="300"]Николай Банев и любовницата му Зорница Николай Банев и любовницата му Зорница[/caption]

Любопитното е, че въпросната дама не е нито манекенка, нито пък блести с кой знае каква външност. Дори напротив. Запознати разкриват, че фаталната жена, която е на път да разведе олигарха, е всичко друго, но не и красива. Името й е Зорница Илиева, а авери на Банев я описват като "бостанско плашило", видяха от hotarena.net.

Явно обаче самият той е останал впечатлен от твърдия й характер, който успял да го накара да си глътне езика. И да не иска да поглежда други. В това число и съпругата си. Според запознати заварката между двамата се случила по време на скандала със завода в Девня. Тогава Илиева скочила да брани честта на "Полимери" със зъби и нокти срещу медиите и експертите.

Действията й били толкова пламенни, че шефът й останал впечатлен. Дотолкова, че незабавно я назначил за своя лична секретарка. Последвали редица вечери, които от служебни, прераснали в романтични. Влюбеният Николай Банев бил очарован от факта, че Зорница, за разлика от жена му, никога и за нищо не проявявал капризи и най-вече, не харчела парите му за скъпи козметични салони и процедури, без които Евгения не може. И освен това винаги и за всичко се съгласявала с него.

Дали обаче новата му връзка е толкова силна, че да доведе до развод със съпругата му> Която също беше негова секретарка преди да се намърда в леглото му. И да го разведе с първата му съпруга.