Калина Крумова се състари брутално, прилича на възрастна леличкаКалина Крумова изглежда много по-възрастна от 29-те си години

Калина Крумова се състари брутално. Лидерката на новосформираното движение "Еврoмайки" изглежда направо стряскащо без грим и прилича повече на възрастна леличка, отколкото на млада жена, която все още не е навършила и 30 години. В това се убедиха с очите си зрителите на Нова телевизия, при последното гостуване на бившата депутатка на Атака и активистка на България без цензура.

[caption id="attachment_426500" align="alignright" width="300"]Калина Крумова плаши без грим Калина Крумова плаши без грим[/caption]

Калина Крумова се появи в студиото на медията, където известно време се подвизаваше като водеща, рошава и без капчица грим. И макар тази визия принципно да е предпочитана от много млади жени, истината е, че на някогашната водеща от телевизия Скат изобщо не й стоеше добре. Нещо повече, Крумова изглежбдала толкова състарена, че голяма част от бившите й колеги от Нова ТВ не успели да я разпознаят, научиха от hotarena.net.

Лидерката на "Евромайки" изглеждала много по-възрастна от 29-те години, на които всъщност е. Дали заради недоспиване или заради липсата на какъвто и да е грим, но лицето на бившата депутатка било подпухнало и с ясно изразени бръчки по него. Което е нещо изключително нетипично за нея, тъй като Калина Крумова от години е известна с манията си да поддържа перфектен външен вид.

Бившата атакистка никога не си е позволявала да се появи където и да е без фон дьо тен и спирала, а грижите за външността й й отредиха звание като едно от най-сексапилните лица в родната политика. Дали покрай нервите с напускането на "България без цензура" и създаването на собствена формация или зради нещо друго, обаче към днешна дата Калина Крумова буквално не прилича на себе си.

"Някога беше симпатично момиче, сега обаче е като лелка", цъкат с език форумци.