Борисов ме пазеше, а Лили Иванова ми въртеше номера на сцената – разкрива Камелия Тодорова

Джазпримата Камелия Тодорова даде интервю за „България днес” след излизането си от Къщата на ВИП Брадър. От него става ясно, че през 90-те години я е охранявал лично Бойко Борисов, а Лили Иванова й въртяла номера на сцената, като й изключвала микрофона на общи участия. „Бойко Борисов беше бодигард на Майкъл Кунтсман, моя бивш мъж, нает от него, за да охранява мен през 90-те години. Когато трябваше да дойда за снимки в България, съпругът ми реши, че се налага да има бодигардове около мен. Известен период, докато бях в София, се движеха непрекъснато с мен. Дори спяха вкъщи. Нямах нужда от охранители и беше смехотворно. Но от Борисов съм останала с добри впечатления” – разкрива в интервюто Камелия Тодорова.

[caption id="attachment_426487" align="alignleft" width="300"]Камелия Тодорова Камелия Тодорова не питаела лоши чувства към Лили Иванова[/caption]

60-годишната певица разкрива отношенията си с друга прима – тази на БГ естрадата Лили Иванова. „Лили е човек, който винаги е изпитвал хубави чувства към мен и аз към нея. Има обаче момент, когато ние сме заедно на сцената и тя винаги изключва микрофона ми. Е, разбира се, не тя, а инженерът й, с когото работи. Това не го разбирам. Но аз не се сърдя. Това е неин подход. Предполагам, че не е само към мен. Просто когато тя е на сцената, иска да е най-силна и не допуска друго присъствие над своето. Нейно право си е. Това, че се бори със заби и нокти в кариерата си, е достойно за уважение от мен” – споделя Камелия Тодорова. За участието си във ВИП Брадър 2014 джазпевицата споделя: „Намерих подход към Тачо, към Мартин, говорих си и с Владо Въргала. А Иво Аръков като че ли най-накрая се събуди. В началото сякаш беше в депресия и все спеше или ядеше. Сега вече е различен. Но знаете ли, нивото вътре е много ниско – плеймейтка, съблазнителка и любовница, за друго не можеха да си говорят тези момичета освен за гърди и любовници” – разказва Камелия Тодорова.